Review van de nieuwe Kuppmen RebounControl stokken

Review van de nieuwe Kuppmen RebounControl stokken

In Slagwerkkrant 214, nov-dec 2019

Iedereen die regelmatig achter een elektronische drumkit kruipt kent het verschijnsel: gaasvellen geven meer rebound dan een normaal drumvel. Kuppmen lost het voor je op met de bijzondere RebounContro.....meer »»

British Drum Company lijft Nederlanders in

Martijn Bosman, Dirk Bruinenberg, Efraim de Nijs-Latuheru, Ilse Hofma en Salle de Jonge

In Slagwerkkrant 214, nov-dec vind je een verslag van ons bezoek aan de fabriek van British Drum Company in Manchester. Bijzonder daarbij was de aanwezigheid van Martijn Bosman, die als kersverse endo.....meer »»

Langverwachte Pearl eMerge elektronische drums nu leverbaar

Bijzondere samenwerking tussen Pearl en Korg

Pearl introduceerde vorig jaar tijdens een speciaal evenement in Venlo een fonkelnieuw elektronisch drumstel: de e/Merge. Per vandaag, 21 september 2019, is de kit in twee versies leverbaar en overal .....meer »»

Kuppmen RebounControl

Minder stuiter op je gaasvellen

We schreven eerder al in ons NAMM-verslag over de RebounControl stokken van het Nederlandse Kuppmen. Maar dat het nog even wachten was op het definitieve model van deze carbonfiber stok met ingebouwde.....meer »»

Slagwerkkrant Poll - Uitslag 2019 - Akoestische drums

Gefeliciteerd Tama!

In de categorie Akoestische drums is de Slagwerkkrant Poll Award 2019 voor de Tama Starclassic Walnut Birch. Hieronder lees je er meer over en zie je de volledige uitslag in deze categorie......meer »»

Slagwerkkrant Poll - Uitslag 2019 - All Time Favorite Benelux

Gefeliciteerd Nippy Noya!

Het is een van de belangrijkste categorieen uit de Slagwerkkrant Poll: De All Time Favorite. Wie maakte er door de jaren heen zo veel indruk dat hij of zij het verdient om aan een illuster rijtje slag.....meer »»

Slagwerkkrant Poll - Uitslag 2019 - Diversen

Gefeliciteerd Remo!

In de categorie diversen is de Slagwerkkrant Poll Award 2019 voor de Remo Adjustable Bassdrum Dampener. Hieronder lees je er meer over en zie je de volledige uitslag in deze categorie......meer »»

Slagwerkkrant Poll - Uitslag 2019 - Hardware

Gefeliciteerd Pearl!

In de categorie hardware is de Slagwerkkrant Poll Award 2019 voor het Pearl ICON Rack Support System. Hieronder lees je er meer over en zie je de volledige uitslag in deze categorie......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken