Nieuwe releases Nevermore op komst

Nieuwe releases Nevermore op komst

Nevermore is hard aan het werk voor een nieuw album dat komende zomer moet verschijnen......meer »»

Life Of Agony maakt titel nieuwe album bekend

De heropgerichte groep Life Of Agony heeft de titel van het langverwachte comeback-studioalbum bekend gemaakt: "Broken Valley". Epic brengt de schijf in mei uit. Een afbeelding van de voorkant vind je.....meer »»

Barbies voor fans van Slayer en Kiss

Met poppen spelen is natuurlijk niet weggelegd voor stoere rockers......meer »»

Ook The Offspring op Vans Warped Tour 2005

The Offspring is toegevoegd aan de line-up van de Vans Warped Tour die binnenkort van start gaat. Dat meldt Billboard.com......meer »»

Overspel door Thé Lau

Thé Lau heeft een nieuw theaterprogramma: 'Overspel'. Waar het hart spreekt, heerst opwinding. En waar opwinding heerst, broeit het overspel. Muzikaal en emotioneel overspel, in zang en muziek. .....meer »»

Fates Warning hoofdact Headway Festival

De legendarische progressieve metal-/rockband Fates Warning is toegevoegd als headliner van het Headway Festival in Amstelveen op 3 april 2005. Fates Warning geeft naast dit optreden slechts vijf ande.....meer »»

Help jij NOFX bij hun nieuwe film?

De punkrockers van NOFX zijn bezig met een nieuwe film. Blijkbaar hebben ze een tekort aan materiaal, want op hun website roepen ze iedereen op om onames toe te sturen. .....meer »»

To Elysium naar de eeuwige jachtvelden

De Nederlandse gothic metalformatie To Elysium is ontbonden als gevolg van verslechterde verstandhoudingen binnen de band......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken