Muziekdocumentairefestival IN-EDIT 2023 gaat 13 april van start

Muziekdocumentairefestival IN-EDIT 2023 gaat 13 april van start

Eerste films bekendgemaakt voor vijfde editie van 13 t/m 23 april in De Melkweg Amsterdam

De vijfde editie van IN-EDIT wordt dit jaar van 13 t/m 23 april georganiseerd in De Melkweg Amsterdam. In de weken na 23 april zal een selectie van het programma met "films from the backstage" te zien.....meer »»

Release van de Week: Montis, Goudsmit & Directie – Root Up

Vandaag verschenen - 3 maart 2023

Release van de week is op deze vrijdag "Root Up" van het trio Montis, Goudsmit & Directie. Nadat we vier jaar geleden al verwend werden met het debuutalbum ‘Taste of Culture’ keert Nederlands mees.....meer »»

Release van de week: Ramkot - In Between Border Lines

Vandaag verschenen: 17 februari

Release van de week is op deze vrijdag "In Between Border Lines" van Ramkot. Na hun eerste single "Valium" uit 2018 en twee ep’s ("Ramkot", 2019 en "What Exactly Are You Looking For", 2021) werd het.....meer »»

Benefietconcerten voor Turkije en Syrië

Van 14 tot en met 22 februari 2023

In Amsterdam en Rotterdam vinden de komende week benefietconcerten plaats om geld in te zamelen voor de Giro 555 actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië......meer »»

Bram van den Berg bij U2 - nee, geen fake news...

Krezip-drummer vervangt tijdelijk Larry Mullen op de drumstoel bij hersftconcerten U2 in Las Vegas

Bram van den Berg op zijn insta: 'VERY excited about this opportunity to join Bono, The Edge and Adam on stage in Las Vegas. It’s big shoes to fill but Larry and the band have been so supportive, I .....meer »»

Release van de Week: DeWolff - Love, Death & In Between

Vandaag verschenen - 3 februari 2023

De laatste jaren nam DeWolff praktisch ieder album op in hun eigen Electrosaurus Southern Sound Studio. Voor ‘Love, Death & In Between’ reisde de band echter af naar de Kerwax Studio in Bretagne, .....meer »»

Stefanie Mannaerts gekozen tot beste muzikant bij de MIA's

Uitreiking van de prestigieuze Music Industry Awards

Afgelopen donderdag kroonden Stromae en Pommelien Thijs zich tot grote winnaars van de Music Industry Awards (MIA's) 2022. Beiden mochten op deze vijftiende editie van de MIA's drie awards mee naar hu.....meer »»

Release van de week: Koen Herfst & Boris van der Lek - On Hold

Vandaag verschenen: 13 januari

Release van de week is op deze vrijdag “On Hold” van het illustere duo Koen Herfst & Boris van der Lek. Duo omdat ze met z’n tweeën zijn, en illuster omdat we ze eerder potten zagen breken als .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken