Zweedse bands strijden om 'Grammi' Award

Zweedse bands strijden om 'Grammi' Award

Dismember, Entombed, Europe, In Flames en The Hellacopters zijn in een muzikale strijd verwikkeld: alle vijf de bands zijn genomineerd voor de "Grammis", de Zweedse tegenhanger van de Grammy Awards......meer »»

The Art of Ringtonism

Spinvis gaat nieuwe, exclusieve beltonen ontwikkelen voor mobiele telefoons. Hij en enkele collega-muzikanten hebben hiertoe de Ringtone Society opgericht......meer »»

LBT organiseert compositiewedstrijd

De Limburgse Bond van Tamboerkorpsen wil de kleinere korpsen stimuleren aan kwaliteitsverbetering te blijven werken. Daarom heeft de LBT besloten om een compositiewedstrijd uit te schrijven. Een uniek.....meer »»

Amerikaanse manager voor Nederlandse zangeres

De Amerikaan Dan Cleary wordt de manager van de Nederlandse zangeres Sarah Fairfield. Cleary behartigt de belangen van onder meer Nathalie Cole en Carole King......meer »»

Major labels hebben belangstelling voor The Spirit That Guides Us

Diverse platenmaatschappijen uit Groot-Britannië en de VS zijn geïnteresseerd in The Spirit That Guides Us en willen het meest recente album van de groep, "North & South", graag uitbrengen. Dat meldt .....meer »»

Mike Patton doekt Mr. Bungle op

'Stemkunstenaar' Mike Patton heeft laten weten dat hij geen platen meer opneemt met Mr. Bungle, één van de vele groepen waarin hij de afgelopen jaren speelde......meer »»

U2 dure band

De Ierse band U2 is sinds begin jaren tachtig uitgegroeid tot supergroep van wereldformaat. Dat bleek deze week toen een gesigneerde foto van de groep 12.000 euro opleverde. De koper wil anoniem blijv.....meer »»

Epica-zangeres weer op de been

Epica-zangeres Simone Simons is weer in staat om de tour door Mexico af te maken......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken