Na 12 jaar weer nieuw album Rostok Vampires

Na 12 jaar weer nieuw album Rostok Vampires

De Duitse thrashpunkers van Rostok Vampires brengen dit voorjaar hun nieuwe album uit. Dat is vrij bijzonder, want het laatste album van de band dateert uit 1992. .....meer »»

Line-up Paaspop 2005 bekend

De organisatie van Paaspop, het festival in Schijndel (Brabant), heeft een groot deel van de acts bekend gemaakt die op de editie in 2005 zullen optreden......meer »»

Lukewarm uit elkaar

Na drie jaar, twee maanden en elf dagen houdt Lukewarm op te bestaan......meer »»

Dubbelalbum voor jarige Foo Fighters

De Foo Fighters bestaan in 2005 precies tien jaar. Een mooie aanleiding om in juni of juli een nieuw album uit te brengen, zo vinden de muzikanten......meer »»

Hola voor OLaBOLA

Per 1 januari 2005 is OLaBOLA niet meer. Oprichters Nico Brandsen en Ro Krom willen niet langer samenwerken. De visie over de te bewandelen weg en de manier van werken is voor beiden niet langer veren.....meer »»

Edison Oeuvreprijs voor De Dijk en Phil Collins

Drummer, zanger en songschrijver Phil Collins is geëerd met de hoogst haalbare Edison: de Edison Oeuvreprijs. Dezelfde eer is ook de Nederlandse groep De Dijk ten deel gevallen......meer »»

Tweede editie Rock Inc. Festival

Op Paasmaandag 28 maart 2005 vindt voor de tweede maal het Rock Inc. Festival plaats. Locatie is de Bosuil te Weert......meer »»

Nieuwe CD Audioslave in juni

Brad Wilk en de overige bandleden van Audioslave zullen in juni hun tweede studioalbum uitbrengen......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken