Invaldrummer voor My Dying Bride

Invaldrummer voor My Dying Bride

De Britse doommetalband My Dying Bride moet het tijdelijk doen met een invaldrummer......meer »»

Prong-drummer in Subsonic-video

Subsonic, met Prong-drummer Dan Laudo in de gelederen, heeft de allereerste videoclip voor "Dream American" afgerond. De film is online te vinden op SubsonicRocks.com......meer »»

Prong drummer featured in Subsonic video

Subsonic, featuring Prong drummer Dan Laudo, have finished their very first video for "Dream American" and posted it online at SubsonicRocks.com......meer »»

U2 komt naar Nederland

Na maandenlange geruchten heeft concertorganisator Mojo het nu officieel bekendgemaakt: U2 geeft een concert in Nederland......meer »»

Occult op Party.San Open Air 2005

Occult is de laatste toevoeging aan het Party.San Open Air festival dat van 11 tot 13 augustus in Bad Berka, Duitlsand wordt gehouden......meer »»

Defiance na elf jaar weer bij elkaar

Na een oorverdovende stilte van elf jaar hebben de leden van Bay Area thrashers Defiance de groep weer nieuw leven ingeblazen......meer »»

Garbage komt bloedend terug

8 April 2005 is de datum dat de drie heren en dame van Garbage met het langverwachte nieuwe album getiteld 'Bleed like me' op de markt komen. Het album, geproduceerd door John King, één van de Dust Br.....meer »»

The Inaugural Independent Night @ Winston Kingdom

Op 29 januari 2005 vindt de inauguratie plaats van de eerste Independent Night in Winston Kingdom in Amsterdam. Op deze avond zullen de 'founding member bands' The Jack Stafford Foundation (met Robert.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken