Nieuwe namen Fields of Rock 2005

Nieuwe namen Fields of Rock 2005

De organisatie van het Fields of Rock festival heeft nieuwe namen bekendgemaakt voor de editie van 2005......meer »»

Conamus Exportprijs opnieuw voor Within Temptation

Voor het tweede jaar op rij heeft Within Temptation heeft de Conamus Exportprijs gewonnen......meer »»

Chad Smith covert John Bonham

Chad Smith, drummer van de Red Hot Chili Peppers, heeft een 'bekend Led Zeppelin-nummer' opgenomen samen met de minstens zo legendarische zanger/basisst Glenn Hughes (Deep Purple, Black Sabbath) en gi.....meer »»

Word jij de nieuwe drummer van Goatwhore?

Goatwhore, de band uit New Orleans met zanger Ben Falgoust II (Soilent Green) en guitarist Sammy Duet (Acid Bath, Crowbar) zoeken met spoed een drummer ter vervanging van de vertrokken vellenmepper Za.....meer »»

Coverbands gezocht

Coverbands kunnen zich weer zich aanmelden voor The Clash of the Cover Bands, 'the only road to Paradiso'. Vanaf maart beginnen de provinciale voorrondes van editie 2005 van deze bandwedstrijd......meer »»

Start muziekherkenningsservice

Soms hoor je een liedje op de radio of in de discotheek en wil je weten wat dat is en wie dat zingt. Met MusicDNA, de eerste mobiele muziekherkenningsservice in Nederland, kan dat meteen......meer »»

Speel jij mee met het Metropole Orkest?

Wie kent niet ‘Dikkertje Dap’, ‘Vluchten kan niet meer’, en ‘M’n Opa’? De liedjes van Annie M.G. Schmidt zijn van alle tijden en haar teksten hebben ook in 2005 nog niets aan kracht verloren......meer »»

Cream weer (tijdelijk) bij elkaar

Het vintage rocktrio Cream, met de legendarische drummer Peter "Ginger" Baker in de gelederen, komt voor een serie van vier shows weer bij elkaar! .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken