Gory Blister tekent bij Nederlands label

Gory Blister tekent bij Nederlands label

De Italiaanse tech-deathmetalband Gory Blister heeft een deal gesloten met het Nederladnse platenlabel Mascot Records. Een eerste release van de formatie op dit nieuwe label staat gepland voor de zome.....meer »»

Eerste editie Raise Your Fist festival

Op zaterdag 26 maart vindt in het Podium te Hardenberg het eerste Raise Your Fist festival plaats......meer »»

Hermano-album binnenkort ook in VS

Hermano, de band met frontman John Garcia, voormalig zanger van Kuyss, brengt het meest recente album "Dare I Say..." ook in de VS uit......meer »»

Within Temptation op Sweden Rock Festival

De komst van Within Temptation op het Sweden Rock Festival is bevestigd......meer »»

Nieuwe toevoegingen Fury Fest 2005

De organisatoren van het Franse festival Fury Fest hebben enkele toevoegingen aan het programma bekend gemaakt......meer »»

Nieuw album Poison The Well in de maak

Ondanks hardnekkige geruchten is Poison The Well nog steeds bij elkaar en niet van plan om ermee te stoppen. Sterker nog, de groep werkt alweer aan een nieuwe release......meer »»

Sentenced: na het nieuw album stoppen we

"The Funeral Album" is de titel van het nieuwe Sentenced-album. Niet geheel toevallig, want de Finse band heeft bekend gemaakt dat dit zijn laatste album is. De beslissing om daarna te stoppen werd al.....meer »»

Autumn wordt support van Within Temptation

Autumn is bevestigd als support act van Within Temptation tijdens de Duitse tour die in februari plaatsvindt. Dat heeft Autumn's label The Electric Co. vandaag bekend gemaakt......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken