Ray Charles grote winnaar Grammy Awards

Ray Charles grote winnaar Grammy Awards

Ray Charles heeft met zijn album 'Genius Loves Company' posthuum een Grammy Award in de wacht gesleept. De in 2004 overleden zanger is de grote winaar van de 47e Annual Grammy Awards, het grootste muz.....meer »»

Nieuw album Thanatos in de maak

Thanatos, de Nederlandse death-/thrashmetalveteranen met 'blastmaster' Yuri Rinkel achter de drumkit, zijn druk bezig met het schrijven van nummers voor een nieuw album......meer »»

Thanatos prepare new album

Long-running Dutch death/thrash metal band Thanatos, featuring blastmaster Yuri Rinkel behind the drum kit, are busy writing songs for a new album......meer »»

Shikari is niet meer

In januari 2005 verschenen de eerste geruchten al op internet, maar nu is het nieuws ook officieel bevestigd: Shikari is uit elkaar......meer »»

Heibel tussen popkoepels en GPNL

Recent kondigde de organisatie van de Grote Prijs van Nederland (GPNL) aan om de opzet van de muziekcompetitie te veranderen. .....meer »»

Winnaars Brit Awards 2005 bekend

Scissor Sisters is de grote winnaar van de Brit Awards 2005. Tijdens de ceremonie in het Engelse Earls Court sleepte de band maar liefst drie Awards in de wacht. Dat meldt BBC News......meer »»

Bijzondere actie Rock Inc. Festival

Op Paasmaandag 28 maart 2005 vindt de tweede editie van het Rock Inc. Festival plaats. Locatie is muziekcentrum de Bosuil te Weert. .....meer »»

Eerste naam North Sea Jazz 2005 bekend

Op donderdag 7 juli 2005 opent de Cubaanse ster Ibrahim Ferrer de 30e editie van het North Sea Jazz Festival tijdens het Buhrmann Midsummer Jazz Gala......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken