Smeets onthult programma Pinkpop 2005

Smeets onthult programma Pinkpop 2005

'Mr. Pinkpop', Jan Smeets, heeft vandaag, woensdag 16 februari, tijdens de traditionele persconferentie bekend gemaakt wie er op Pinkpop spelen......meer »»

Line-up One Man Army And The Undead Quartet bekend

Johan Lindstrand, voormalig frontman van The Crown, heeft de complete line-up bekend gemaakt van zijn One Man Army And The Undead Quartet-project......meer »»

Candiria sluit contract met Earache

De Amerikaanse 'hardcore jazz thrashers' van Candiria hebben een contract getekend met Earache Records......meer »»

SiC is dood, leve The Upside

Roberto Gartz, drummer van SiC, deelt mee dat de Utrechtse punkrockband SiC niet langer bestaat. Gelukkig betekent dat niet dat de muzikanten er de brui aan geven......meer »»

Modern Drummer Festival Weekend 2005

Op zaterdag 28 en zondag 29 mei vindt het Modern Drummer Festival Weekend 2005 plaats in het New Jersey Performing Arts Center (NJPAC) in Newark te New Jersey......meer »»

Uitreiking Edison Music Awards

Gisteren, maandag 14 februari, werden in de Amsterdamse Melkweg de Edison Music Awards uitgereikt. Uiteraard werd dit muzikale festijn voorzien van de nodige live optredens......meer »»

InCorps Mega Clinic 2005

Op zaterdag 9 april 2005 organiseert Incorps weer de jaarlijkse Mega Clinic. De editie 2005 vindt plaats op zaterdag 9 april in Middelburg. Er is een record aantal disciplines waaraan kan worden deelg.....meer »»

Pressure Festival maakt line-up bekend

Suicidal Tendencies, Napalm Death en Dew-Scented zijn enkele van de acts die op het Pressure Festival zullen schitteren......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken