Opnieuw toevoegingen Wâldrock

Opnieuw toevoegingen Wâldrock

Slagwerkwereld maakte vorige week al bekend dat Megadeth, Dio en Soilwork op Wâldrock 2005 zullen spelen......meer »»

Epica-prijsvraag

Op 7 maart houden drummer Jeroen Simons en de overige leden van Epica in samenwerking met platenmaatschappij Transmission Records een luistersessie in de Baarnse Polyhymnia studio's......meer »»

Screaming Mike op Amerikaanse verzamel-CD

In augustus 2004 berichtte slagwerkwereld.com dat de videoclip van 'King of Beers', de debuutsingle van Screaming Mike, te zien zou zijn op onder andere TMF en MTV. Slagwerkwereld.com had de (online) .....meer »»

DevilDriver: nieuw album in de mix

Drummer John Boecklin, zie foto, en de rest van DevilDriver zitten samen met producer Colin Richardson in de studio......meer »»

Nieuwe drummer voor Lampshade

Drummer Nick de Ruiter, zie foto, maakt niet langer deel uit van Lampshade. Hij is na drie jaar trouwe dienst vertrokken......meer »»

Sunset Vertigo winnaar Geheim van Starsound

Afgelopen zaterdag, 26 februari, vond in de StarSound Studio te Utrecht de finale plaats van het Geheim van Starsound. Aan het eind van de zinderende avond werd Sunset Vertigo (zie foto) uitgeroepen t.....meer »»

Vlammende drummer gezocht voor St. Lucifer

De Oostenrijkse band St. Lucifer is op zoek naar een nieuwe drummer nu Moritz Neuner (zie foto) vertrokken is. Reden van zijn vertrek is niet bekend......meer »»

Welke percussionist biedt Soelaas soelaas?

Eva Kieboom en Markus Ilmari (lange tijd hoofd en hart van de Nederpopband 'Ziel') zijn een nieuw project gestart. Twee jaar lang doken zij samen de studio in op zoek naar soelaas. In die tijd ontston.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken