M ft. M = Marike Jager & Martijn Bosman in Aquarium Sessions - videoserie met drie live tracks en een interview

M ft. M = Marike Jager & Martijn Bosman in Aquarium Sessions - videoserie met drie live tracks en een interview

EP komt uit op vrijdag 8 april 2022

Gerenommeerd zangeres en songwriter Marike Jager en sterdrummer Martijn Bosman hebben hun krachten gebundeld onder de naam M ft. M en brengen 8 april 2022 hun eerste EP uit. De dag voordat de EP uitko.....meer »»

Release van de Week: Red Hot Chili Peppers - Unlimited Love

Vandaag verschenen - 1 april 2022

De Red Hot Chili Peppers zijn terug van weggeweest. In oude formatie met gitarist John Frusciante, en vanzelfsprekend Chad Smith, lanceert de band vandaag hun twaalfde studioalbum Unlimited Love. De n.....meer »»

Dominique Vleeshouwers centraal op STRP x TROMP festivalavond

Donderdagavond 7 april 21.00-02.00 met Max Cooper ft. Dominique, Beatrice Dillon ft. Kuljit Bhamra, Playground, Fusus

Het gerenommeerde STRP Festival in Eindhoven staat van 7 tot 11 april in het teken van visuele kunst, technologische perspectieven, experimentele dialogen en muzikale optredens. Op de openingsavond tr.....meer »»

Taylor Hawkins onverwacht overleden

Bogotá, Colombia, 25 maart 2022

Wat een ongelofelijk triest nieuws: Taylor Hawkins, drummer van de Foo Fighters, is 25 maart in zijn hotelkamer in Colombia overleden, de nacht voordat de band zou optreden in Bogotá. De doodsoorzaak.....meer »»

Release van de week: 4B2M - 4B2M

Vandaag verschenen: 11 maart 2022

Vier broeders van twee moeders besloten een band te beginnen. Rocco en  Jimmi Hueting (De Staat, Jo Goes Hunting), Cas en Teun Hieltjes (Go Back To The Zoo, St. Tropez). Begin dit jaar - een jaar .....meer »»

Release van de week: Sabaton - The War To End All Wars

Vandaag verschenen: 4 maart 2022

Zweedse heavymetalband Sabaton - met sinds 2016 drummer Hannes van Dahl in de gelederen - heeft altijd iets gehad met geschiedenis en oorlog als thema’s voor hun teksten, hun video’s en natuurlijk.....meer »»

Femke Krone - Polle De Pinguin

Crowdfunding voor kinderboek + audio

Femke Krone heeft een kinderboek geschreven - Polle De Pinguin - en daarbij ook nog een serie bijpassende liedjes opgenomen. Om een en ander te kunnen uitbrengen heeft zij een crowdfunding georganisee.....meer »»

Release van de week: Koen Herfst - Isolation Sessions

Vandaag verschenen - 25 februari 2022

Een uitstekende pop-rock plaat met uitstapjes naar dance en metal. Divers dus! Een album dat de immer actieve Koen Herfst in lockdowntijd maakte: Isolation Sessions. Release van de Week op Slagwerkkra.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken