North Sea Jazz 2022 slagwerkers in topvorm!

North Sea Jazz 2022 slagwerkers in topvorm!

Trixie Whitley, Louis Cole, Dave King, Tyshawn Sorey, Wouter Kühne, Rodney Barreto, Yaroldi Abreu, John Engels, Richard Spaven en vele anderen!

Slagwerkkrant is present op North Sea Jazz 2022. Volg dit artikel deze dagen 8-9-10 juli voor impressies uit Ahoy Rotterdam! .....meer »»

Montis, Goudsmit & Directie op de DrumDrieDaagse

Vrijdag 19 augustus, 20.00u Musicon, Den Haag – tickets 12,50 – gratis voor deelnemers DrumDrieDaagse

Vrijdagmiddag 19 augustus doet Cyril Directie een drumclinic en lessen op de DrumDrieDaagse in Musicon, Den Haag. ’s Avonds treedt hij daar op met zijn sensationele trio Montis, Goudsmit & Directie,.....meer »»

Release van de week: Derek Sherinian - Vortex

Vandaag verschenen - 1 juli 2022

Wat maakt een album van een toetsenist waarop de ene na de andere stergitarist gefeatured wordt tot Slagwerkkrant Release van de Week? Simon Phillips natuurlijk. Hij is de drummer op alle tracks en pr.....meer »»

Release van de Week: Porcupine Tree - Closure/Continuation

Vandaag verschenen - 24 juni 2022

‘Closure/Continuation’ is het eerste Porcupine Tree-album in bijna dertien jaar. De muziek van de Britse progrockers is meteen herkenbaar, maar een stuk minder stevig dan de laatste paar albums. D.....meer »»

Slagwerkkrant Poll 2022 - je kan nú stemmen!

Bepaal mee wie dit jaar de Slagwerkkrant Poll Awards krijgen

Kies de beste slagwerkers en producten van het afgelopen seizoen in de Slagwerkkrant Poll 2022: drummers, percussionisten, slagwerkgroepen, bands, drums, bekkens, percussie en meer! Zoals elk jaar w.....meer »»

Dwight Muskita met Diana Ross op North Sea Jazz

8-9-10 juli 2022, Ahoy, Rotterdam: North Sea ook dit jaar een drummers crème de la creme!

North Sea Jazz was al uitverkocht op de dag dat het volledige programma bekendgemaakt werd... Komt natuurlijk door corona, want iedereen had de tickets voor 2020 nog... Wat de North Sea Jazz-organisat.....meer »»

In Memoriam Alan White (14 June 1949 – 26 May 2022)

50 jaar lang was hij de drummer van Yes

Na een kort ziekbed is Alan White in zijn woonplaats Seattle overleden. Hij was 50 jaar lang de drummer van Yes. Een half jaar geleden sprak Jean-Paul Heck nog met hem voor Slagwerkkrant, naar aanleid.....meer »»

Release van de week: Decapitated - Cancer Culture

Vandaag verschenen: 27 mei 2022

'Cancer Culture' is het debuut van de 31-jarige Britse drummer James Stewart bij de invloedrijke Poolse deathmetalband Decapitated. Het resultaat is een album dat wat sneller is uitgevallen dan de vor.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken