Clinic Joost Kroon bij Rotterdam Drum Department

Clinic Joost Kroon bij Rotterdam Drum Department

Twee uur durende sessie

Drumspeciaalzaak Rotterdam Drum Department bestaat komende oktober één jaar. Om dat te vieren heeft de winkel een bijzondere drummer uitgenodigd. Zaterdag 8 oktober zal Joost Kroon van New Cool Collec.....meer »»

Drumclinics in het najaar

Bittner, Van Emmerloot, Minnemann en Mezzoforte

Vier drummers van formaat geven de komende maanden clinics in de BeNeDu: Jason Bittner, Juan van Emmerloot, Gulli Briem en Marco Minnemann. We zetten alles even voor je op een rijtje......meer »»

Textures presenteert nieuw werk

Nederdjentband klaar voor Amerikaanse tournee

De Nederlandse progressieve metalgroep Textures gaat in september en oktober voor het eerst optreden in de Verenigde Staten en Canada. Als opwarmertje speelden drummer Stef Broks & co. op 23 augustus .....meer »»

Neil Peart

Archiefverhaal bij het artikel in Slagwerkkrant 165

Misschien wel het mooiste citaat uit het interview met Neil Peart in Slagwerkkrant 165: �Luidruchtige mensen begrijpen stille mensen niet, ze denken dat ze wat mankeren of zo.� Typerend voor de Ru.....meer »»

Ex-Massada drummer de cel in

16 maanden voor ontucht met proeftijd

De 35-jarige drummer Alvin Manuhuwa uit Amsterdam is op 28 juli 2011 door de rechtbank in Zwolle veroordeeld tot 2 jaar cel, waarvan 8 maanden voorwaardelijk. De rechtbank legde ook een proeftijd van .....meer »»

Alex Acuña te gast op nieuw album Opeth

Zweedse progmetalband laat nieuw geluid horen

Het Zweedse Opeth heeft al op veel albums laten horen hoe ze de classic rock uit de jaren zeventig eervol een plek geven in hun muziek, maar op het in september verwachte album Heritage worden nieuwe .....meer »»

Mike Portnoy introduceert zijn nieuwe band

Adrenaline Mob treedt 24 juni reeds op

Mike Portnoy heeft niet stilgezeten sinds zijn vertrek bij Dream Theater, getuige de hoeveelheid losvast- en invalprojecten waaraan hij medewerking verleende. Via Twitter stelde hij op woensdag 15 jun.....meer »»

Michel Schoots nieuwe drummer Mala Vita

Van Urban Dance Squad naar mestizo

Michel Schoots, producer van onder andere Kane, Racoon en Claw Boys Claw maar internationaal vooral bekend als drummer van Urban Dance Squad, is toegetreden tot mestizo-band Mala Vita. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken