Collin Leijenaar internationaal zichtbaar met Affector

Collin Leijenaar internationaal zichtbaar met Affector

Debuutalbum verschijnt in mei

De progressieve rock/metal band Affector brengt debuutalbum Harmagedon op 21 mei 2012 uit bij InsideOut Music (EMI in de Benelux). Affector kent een internationale bezetting. Drummer in de band is de .....meer »»

Richard Heijerman als Levon Helm

Voorstelling van Leo Blokhuis over The Band

Drummer Richard Heijerman kruipt in de huid van Levon Helm. Hij doet dat in de voorstelling 'THE BAND: Music From Big Pink To The Last Waltz' van popprofessor Leo Blokhuis. In maart vervolgt de voorst.....meer »»

Hilario Durán met Horacio 'El Negro' Hernandez

Cubaanse pianist komt voor twee concerten naar Nederland

Voor concerten in Amsterdam en Rotterdam komt de Cubaanse pianist Hilario Durán naar Nederland met sterspelers Horacio 'El Negro' Hernandez en Roberto Occhipinti. Zijn trio kent een stevige avontuurli.....meer »»

Nieuwe drummer voor The Medics

Bryan Hokkeling zal de stokjes overnemen

De Utrechtse band The Medics heeft een nieuwe drummer gevonden. Uit de ruim vijftig aanmeldingen en na uitgebreide audities bleven er uiteindelijk enkele kanshebbers over. Na een tweede ronde audities.....meer »»

Bram Hakkens' Hakweken

Schrijf je in voor 4 uur drumles van Kyteman's drummer

Bram Hakkens, de drummer van o.a. Kyteman, Dazzled Kid en GEM, gaat gedurende de maanden november, december en januari tijd inruimen om weer les te geven. Vanwege zijn drukke opname- en tourschema de .....meer »»

Trommelfruit theatertournee Cesar Zuiderwijk

Solovoorstelling loopt tot eind maart 2012

Is het cabadrums of is het stand-up drummedy? De trilogie van Cesar Zuiderwijk is compleet na de theatervoorstellingen ‘Slagdroom’ en ‘Drumbonen en Kaneelstokken’. De nieuwe tournee gaat eind septembe.....meer »»

In memoriam Freddie Gruber

De leraar/coach van topdrummers is overleden

Freddie Gruber is niet meer. De man die zijn eigen drumcarrière als een zootje omschreef en zijn vijfjarige afwezigheid van de scene verklaarde door te zeggen dat hij ‘even niet lekker was’ begon als .....meer »»

The Medics zoeken nieuwe drummer

Jasper Fabius verlaat band voor studie

Na een succesvolle 'Dance Into The Dark' albumtour heeft drummer Jasper Fabius van de Utrechtse band The Medics besloten om te stoppen als drummer van de band. Interesse in deze job? Mail de band! .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken