Phil Varone in Sex Rehab with Dr. Drew

Phil Varone in Sex Rehab with Dr. Drew

Drummer wil van sexverslaving afkicken in tv-show

Drummer, producer en componist Phil Varone, vooral bekend van zijn werk voor de bands Saigon Kick en Skid Row, gaat meedoen aan Sex Rehab with Dr. Drew, een spin-off van het in Amerika erg populaire p.....meer »»

In memoriam: Eddie Locke

Meester van de brushes overleden

Jazzdrummer Eddie Locke is op 7 september overleden in Ramsey, New Jersey. Hij is 79 jaar geworden. Het was Adam Nussbaum die het tussen neus en lippen door opmerkte tijdens zijn optreden op het Drumw.....meer »»

Neil Peart gastdrummer op ‘late’ cd Vertical Horizon

Resultaat na ruim twee jaar eindelijk te horen.

Neil Peart heeft twee nummers ingespeeld voor het nieuwe album van de Amerikaanse band Vertical Horizon. 'Burning the Days' komt uit op op 22 september. De vriendschap tussen Peart en zanger Matt Scan.....meer »»

In memoriam: Bobby Graham

Legendarische Britse sessiedrummer overleden

De legendarische sessiedrummer Bobby Graham, die mee dan 15.000 opnames inspeelde, is op 69-jarige leeftijd overleden. De Britse drummer is op talloze hits uit de jaren '60 te horen. Hij werkte onder .....meer »»

Phil Selway neemt soloalbum op

Radiohead-drummer te horen op zang en gitaar

Phil Selway werkt hard aan een soloalbum. Momenteel neemt de drummer van Radiohead in de Oxfordshire studio van de band zijn liedjes op. Phil zingt en speelt gitaar op het nog titelloze album......meer »»

Phil Collins: "Mijn handen functioneren niet meer"

Rockster kan niet meer drummen door rugblessure

Phil Collins kan niet langer drummen of pianos spelen omdat hij last heeft van een pijnlijke rugblessure. Op de Genisis-website legt Phil uit dat één van zijn bovenste ruggewervels is verschoven......meer »»

Charlie Watts ontkent geruchten over vertrek

Drummer blijft naar eigen zeggen lid van de Rolling Stones

In tegenstelling tot het bericht op undercover.com.au, een kleine entertaimentwebsite uit Australië, is drummer Charlie Watts niet vertrokken bij de Rolling Stones. De website zorgde wereldwijd voor g.....meer »»

Pork Pie-endorsement voor Kypski

Drummer en dj integreert draaitafel in zijn drumset

Pork Pie Percussion maakt bekend dat drummer, draaitafeltovenaar en producer Kypski (echte naam: Thomas Elbers) is toegevoegd aan hun groeiende lijst met endorsers......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken