Henry Ranta verlaat band

Henry Ranta verlaat band

Drummer Henry "Finnen" Ranta heeft besloten het Zweedse Soilwork te verlaten. En dat terwijl het onlangs verschenen album "Figure Number Five" overal bijzonder lovend wordt ontvangen door pers en publ.....meer »»

Mike Portnoy verkoopt bootlegs

Mike Portnoy, drummer van Dream Theater, heeft eind mei de official Dream Theater bootleg store geopend......meer »»

Dave Weckl speelt op North Sea Jazz

Volgens de geruchten komt Chick Corea op het North Sea Jazz Festival spelen met zijn Elektric Band. Dat zou betekenen dat Dave Weckl en John Pattituci weer van de partij zullen zijn......meer »»

Lars & Metallica maken nieuwe CD

Op 19 mei 2003 heeft Metallica het werk aan haar tiende album afgerond. Dit is het achtste studio album dat de band gezamenlijk uitbrengt......meer »»

Lars Ulrich als martelwerktuig

Irakezen hebben nog nooit hardrockmuziek gehoord, zo denken de Amerikanen. In de hoop de krijgsgevangen uit de tweede golfoorlog aan het praten te krijgen, martelen de militairen hen door "cultureel a.....meer »»

Tony Verderosa in TWIX commercial

Mars heeft het helemaal begrepen! Voor de nieuwe commercials gebruikt het bedrijf slagwerkers om hun producten te promoten......meer »»

De echte reden waarom Paul Bostaph Slayer verliet

Paul Bostaph heeft eindelijk de stilte rondom zijn vertrek uit Slayer verbroken. De drummer stapte in december 2001 uit de band en werd daar vervangen door Slayer's oorspronkelijke vellenmepper D.....meer »»

Will Calhoun brengt met Living Colour nieuw album uit

Goed nieuws voor alle fans van drummer William Calhoun en de overige muzikanten van Living Colour. Halverwege september van dit jaar moet hun langverwachte album verschijnen op Sanctuary Records. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken