Travis Barker schikt zaak vliegtuigramp

Travis Barker schikt zaak vliegtuigramp

Details over hoogte schadevergoeding onbekend

Travis Barker, vooral bekend als drummer van Blink 182, heeft een schikking getroffen in een rechtzaak die hij had aangespannen na de vliegtuigcrash waarbij hij zelf zwaargewond raakte en vier anderen.....meer »»

Endorsement voor driejarig drumtalent

Valentijn Kipuw krijgt Ludwig-contract

Valentijn Kipuw uit Aalsmeer is nog maar drie jaar, maar drummen kan hij al verbazingwekkend goed. De kleine Valentijn heeft zo veel talent dat hij een endorsement heeft gekregen van Ludwig Drums. Waa.....meer »»

Vinny Appice onder het mes

Schouderoperatie voor Heaven And Hell-drummer

Old school drummer Vinny Appice is de komende vijf maanden uit de running vanwege een fikse schouderblessure. De slagwerker, bekend van onder meer Dio, Heaven And Hell en 3 Legged Dogg, gaat vandaag o.....meer »»

Nieuwe drummer voor Ceremony of Opposites

Sander Helmink volgt Tim Verheijden op

Kort nadat Tim Verheijden aankondigde niet langer als drummer bij Ceremony Of Opposites te willen spelen, heeft de groep al weer een vervanger voor hem gevonden: Sander Helmink......meer »»

In memoriam: Pim Koopman (1953-2009)

Ex-drummer van Kayak en Diesel onverwachts overleden

Pim Koopman, drummer, percussionist en mede-oprichter van de band Kayak, is gisteren onverwachts overleden aan een hartstilstand. Pim was tevens actief als componist, producer en stemacteur. Hij is 56.....meer »»

In memoriam: Gerhardt 'Jerry' Fuchs (1975-2009)

Rockdrummer dood na val in liftschacht

Gerhardt 'Jerry' Fuchs, de drummer van o.a. !!! (uitgesproken als "Chk chk chk"), Juan MacLean en Maserati, is gisterochtend bij een bizar ongeluk om het leven gekomen. Jerry overleed toen hij uit een.....meer »»

Drummer Beatbusters verlaat de band

Marco van Krieken stapt na ruim twintig jaar op

Meer dan twee decennia lang zat Marco van Krieken op de drumkruk bij de Beatbusters. Maar nu is het welletjes geweest, vindt Marco. Een combinatie van factoren deed hem besluiten een punt te zetten ac.....meer »»

Peter Criss waarschuwt voor borstkanker

Ex-drummer Kiss vraagt om bewustwording

Slagwerkwereld sprak onlang de huidige drummer van Kiss, Eric Singer, over het nieuwe album 'Sonic Boom'. De ex-drummer van dit geschminkte fenomeen liet deze week ook van zich horen in het kader van .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken