David Holland in beschuldiging gesteld.

David Holland in beschuldiging gesteld.

Niet alleen Michael Jackson staat momenteel in de belangstelling wegens vermeende zedenmisdrijven. Ook David Holland, voormalig drummer van Judas Priest, is hiervan beschuldigd......meer »»

Dominic Howard en Muse headliner Pinkpop 2004

Dominic Howard, drummer van de band Muse, mag met zijn twee mede bandleden de 35ste editie van Pinkpop afsluiten. Het Britse trio is massaal verkozen door Pinkpop-fans om het festival op 29, 30 en 31 .....meer »»

Soilwork op tour met Dirk Verbeuren

Dirk Verbeuren, de technisch begaafde drummer van de Franse metalband Scarve, zal invallen als sessiedrummer tijdens Soilwork's komende Europese tournee......meer »»

Keith Moon de allergekste!

Keith Moon (voormalig drummer van The Who) Prince en Marilyn Manson staan bovenaan de lijst met "100 most insane moments in rock" , pas gelanceerd door het hippe Britse muziektijdschrift Q......meer »»

Chimaira: Herrick eruit, Evensand erin

Andols 'Andy' Herrick, drummer van het Amerikaanse metalgezelschap Chimaira, heeft besloten de band te verlaten......meer »»

Ben Vaught verlaat (hed) Planet Earth

Ogenschijnlijke problemen in het kamp van rap-metal band (hed) P.E. want niet alleen heeft platenlabel Jive/Volcano hen na drie albums op straat gezet, ook is de helft van de band opgestapt......meer »»

Dave Grohl lanceert metal album

Als sinds 2001 gaan de geruchten dat Dave grohl, voormalig drummer in Nirvana en frontman in de Foo Fighters een 'metal band' zou beginnen. Ook een naam circuleerde al op het internet en in.....meer »»

Dan Swanö lanceert nieuwe website

De getalenteerde multi-instrumentalist Dan Swanö, bekend van Edge of Sanity, Nightingale, Moontower en als drummer in Bloodbath, lanceert op 1 januari 2004 zijn nieuwe website......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken