Pelle Ekegren nieuwe drummer van Grave

Pelle Ekegren nieuwe drummer van Grave

De legendarische Zweedse death metal band Grave heeft afscheid genomen van drummer Christofer Barkensjö......meer »»

Nick Barker stapt uit Dimmu Borgir

Drummer Nick Barker heeft Dimmu Borgir verlaten. Een reden voor dit onverwachte nieuws geeft de Noorse metalband niet. .....meer »»

Hans Eijkenaar drumclinic Theater de Kloostertuin Woerden

Donderdag 12 februari geeft Hans Eijkenaar in Woerden een drumclinic in Kunstencentrum het Klooster. Zoals in december al aangekondigd, zal de clinic nu definitief plaatsvinden in het bijbehorende the.....meer »»

Josh Florian: nieuwe Crisis album bijna af

Crisis, de band met drummer Josh Florian in de gelederen, legt momenteel de laatste hand aan haar nieuwe en vierde studioalbum, genaamd "Like Sheep Led To The Slaughter"......meer »»

Angra drummer Aquiles Priester lanceert website

Zoals iedere zichzelf respecterende professionele drummer betaamt, heeft ook Aquiles Priester nu een eigen website......meer »»

Snowy Shaw: "opnames Dream Evil zijn klaar"

Volgens Snowy Shaw, de drummer van de Zweedse metal band Dream Evil, zijn de opnames voor het derde full length album zo goed als afgerond. .....meer »»

Stephen van Haestregt wint met Within Temptation Exportprijs 2003

Stephen van Haestregt, drummer in Within Temptation, heeft met zijn medebandleden de Conamus Exportprijs 2003 gewonnen. Dat maakt de instantie, die de Nederlandse muziek in binnen- en buitenland onder.....meer »»

Steven Wigg en Jason Newsted zetten nieuwe muziek online

Jason Newsted, voormalig bandlid van Voivod en Metallica heeft samen met drummer Steven Wiig nieuwe nummers online gezet......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken