Kiss: hopelijk heeft Peter Criss genoten

Kiss: hopelijk heeft Peter Criss genoten

Onlangs plaatste Kiss-drummer Peter Criss een woedend bericht op zijn website PeterCriss.net. Hierin schreef hij dat zijn contract met Kiss niet verlengd zal worden......meer »»

Phil Varone terug bij Skid Row

Drummer Phil Varone is teruggekeerd bij de glam rockers van Skid Row. Hij is op het moment van schrijven zelfs met de band op tournee door de Verenigde Staten. .....meer »»

Tommy Lee binnenkort op straat gezet?

Tommy Lee, de voormalige drummer van Mötley Crue en ex-echtgenoot van Pamela Anderson, staat op het punt zijn huis te verliezen......meer »»

Dreadlock Pussy zonder drummer

Twan Bakker, beter bekend als Twixy, drummer van de Roermondse nu-metal formatie Dreadlock Pussy, heeft de band verlaten......meer »»

Drumkit van Sal Abruscato te koop

Sal Abruscato, drummer van Life of Agony, biedt één van zijn drumkits te koop aan......meer »»

Guns n' Roses drummer teleurgesteld in muziekbusiness

Voormalig Guns n' Roses-drummer Steven Adler is zwaar teleurgesteld in de muziekbusiness. Samen met zijn huidige band Adler's Appetite (die eerder door het leven ging als Suki Jones) heeft Steven een .....meer »»

Veiling van unieke Queensr˙che drumkit

Scott Rockenfield, drummer van de progressieve metalband Queensr˙che, biedt momenteel twee bijzonder drumkits te koop aan......meer »»

Motörhead-drummer doet mee aan Eurovisie Song Festival

Mikkey Dee, sinds jaar en dag drummer in de Britse heavy rockband Motörhead, doet mee aan het Zweeds Eurovisie Song Festival in Gothenburg op 28 februari......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken