Jerry Gaskill brengt eerste soloalbum uit.

Jerry Gaskill brengt eerste soloalbum uit.

Jerry Gaskill, bekend als drummer voor King's X, brengt 27 april zijn eerste soloalbum uit. De schijf krijgt "Come Somewhere" als titel en verschijnt via InsideOut Music......meer »»

Callenish Circle tot 2005 zonder Gavin Harte

Callenish Circle zal de rest van het jaar optreden zonder vaste drummer Gavin Harte. In zijn plaats zal drummer Spike met de Limburgse band meespelen......meer »»

Thanatos-drummer Yuri Rinkel met Melechesh op tour

Thanatos-drummer Yuri Rinkel zal in mei als sessiemuzikant meespelen met de 'Mesopotamische' metalband Melechesh......meer »»

Matt Byers vertrokken bij Misery Index

Drummer Matt Byers heeft besloten te vertrekken bij Misery Index. Hij neemt na twee jaar afscheid van de grindcore/metal band uit Baltimore......meer »»

Asgeir Mickelson voegt zich bij Dimmu Borgir

Drummer Asgeir Mickelson, bekend van onder andere Borknagar en Spiral Architect, is toegevoegd aan de line-up van Dimmu Borgir......meer »»

Zak Starkey nieuwe drummer van Oasis?

Zak Starkey, zoon van de vermaarde Beatles-drummer Ringo Starr, wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe drummer wordt van Oasis. .....meer »»

Lee Morris verlaat Paradise Lost

Lee Morris, sinds jaar en dag drummer in de Britse metal band Paradise Lost, is uit de band gestapt......meer »»

Franck Métayer stapt uit The Old Dead Tree

Franck Métayer, drummer in de Franse gothicmetalband The Old Dead Tree, heeft besloten de band te verlaten om "meer tijd aan zichzelf en zijn privéleven te kunnen wijden"......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken