Joost Kroon live op televisie

Joost Kroon live op televisie

Joost Kroon is dinsdag 6 april en zondag 18 april op televisie te bekijken. In het KRO-programma Dolce Vita speelt hij dinsdag live met de Handsome Harry Company, waarvan hij de vaste drummer is. Zond.....meer »»

Verdonk en Sahupala op North Sea in Cape Town

Op zondag 11 april 2004 spelen Martin Verdonk en Danny Sahupala met de Toon Roos Group op de vijfde editie van het North Sea Jazzfestival in Kaapstad, Zuid-Afrika. Tijdens dit jaarlijks terugkerende e.....meer »»

Peter Criss niet gezond genoeg voor Kiss-tour

Drummer Peter Criss, die onlangs uit de glam rock band Kiss gezet werd, was niet gezond genoeg om met de band op tour te gaan. Bovendien zou hij te veel problemen hebben met drugs en alcohol. Dat heef.....meer »»

Raymond Herrera: online mogelijkheden benutten

Raymond Herrera, drummer bij Fear Factory, staat niet per se negatief tegenover het downloaden van liedjes. Dat verklaarde hij tegenover Rock Confidential. .....meer »»

Martijn Bosman de beste drummer van Nederland

Martijn Bosman, drummer van Kane, is door zijn Nederlandse collega-muzikanten uitgeroepen tot beste drummer van 2003......meer »»

Reno Kiilerich sessiedrummer voor Dimmu Borgir

Reno Kiilerich, bekend van onder andere Panzerchrist en Vile, is officieel toegevoegd aan de line-up van Dimmu Borgir. Dat heeft een woordvoerder van het management van de Noorse .....meer »»

Jörg Michael naar Kaledon?

Voormalig Stratovarius-drummer Jörg Michael is in diepgaande onderhandelingen verwikkeld met Kaledon. De Italiaanse symphonische power metalband ziet Micheal graag het komende studio-album inspelen......meer »»

Matt Thompson levert gastbijdrage aan uniek tribute-album

Matt Thompson, drummer voor King Diamond, heeft een bijdrage geleverd aan de komende Death tribute-CD "Within The Mind - In Homage To The Musical Legacy Of Chuck Schuldiner". Thompson is te horen op e.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken