Stet Howland opnieuw bij W.A.S.P.

Stet Howland opnieuw bij W.A.S.P.

Stet Howland, voormalig drummer van W.A.S.P., maakt opnieuw deel uit van de band......meer »»

"Drums Of Thought" DVD van Mike Portnoy beschikbaar

Mike Portnoy, drummer van Dream Theater, heeft een nieuwe DVD samengesteld uit zijn Portnoy Archives. .....meer »»

Fates Warning zonder drummer verder?

Mark Zonder, sinds lange tijd gewaardeerd en gerespecteerd drummer voor Fates Warning, heeft onthuld dat hij geen plannen heeft om later dit jaar met de band op tournee te gaan ter ondersteuning van .....meer »»

Tommy Clufetos met Alice Cooper op tour

Tommy Clufetos, de drummer die sinds zijn twintigste met de rocker Ted Nugent op tour is, heeft besloten om de samenwerking te beeindigen......meer »»

Debuut nieuw project Aad Kloosterwaard

Infinited Hate, "extreme deathmetalband" uit Nederland, brengt op 28 april haar debuut uit op het eveneens Nederlandse label Displeased Records......meer »»

Joey Jordison gastmuzikant op nieuwe release Otep

Op 27 juli moet 'ie in de winkels liggen: het nieuwe Otep-album ""House of Secrets". Op zes tracks is Joey Jordison als sessiedrummer te horen in plaats van Mark 'Mook' Bistany. Jordiso.....meer »»

Immolation-drummer met metalact uit Uruguay aan de slag

De 'melodieuze black metalband' Requiem Aeternam, heeft aangekondigd dat Alex Hernández zich bij de groep gevoegd heeft om de drumtracks in te spelen voor het komende album "Philosopher". Hernández is.....meer »»

Band cancelt concerten wegens blessure drummer

De Ghoulunatics, 'deathcore' band uit Montreal, Canada, zijn genoodzaakt de komende optredens uit te stellen. Reden is een enkelblessure van drummer Brian Craig......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken