Insision verder zonder Thomas Daun

Insision verder zonder Thomas Daun

Death metalband Insision uit Stockholm (Zweden) heeft afscheid genomen van drummer Thomas Daun. Beide partijen zijn zonder ruzie uit elkaar gegaan......meer »»

Ex-drummer Paradise Lost laat van zich horen

Lee Morris, de voormalige drummer van Paradise Lost, heeft voor het eerst sinds zijn vertrek van zich laten horen......meer »»

Ryan van Poederooyen geeft plannen bloot

Ryan van Poederooyen, bekend als drummer in de Devin Townsend Band, heeft een update gegeven van zijn plannen voor de komende tijd. De drummer krijgt het druk. .....meer »»

Geen hernieuwde samenwerking tussen Frost en Gorgoroth

De geplande samenwerking tussen Kjetil "Frost" Haraldstad en de Noorse black metalband Gorgoroth, gaat niet door. .....meer »»

Pimba wordt Grillig

Pim van Ham, beter bekend als Pimba, is vanaf mei de trotse nieuwe bezitter van de drumkruk van de band Grillig. .....meer »»

Robin Bergh ruilt Amaran in voor Cellout

Robin Bergh, voormalig drummer van de Zweedse groep Amaran, is toegetreden tot de line-up van Cellout. .....meer »»

Eric Ineke Boost Jazz in België

Eric Ineke houdt van 18 t/m 22 juni met vijf andere Jazz-docenten een vierdaagse jazz-clinic met de titel: Jazz-Boost 2004. Maximaal 25 muzikanten kunnen hun performance, techniek en improvisatieverm.....meer »»

Dave Mackintosh verlaat Bal-Sagoth

Dave Mackintosh, drummer van de Britse metalband Bal-Sagoth, heeft besloten om de band te verlaten. Mackintosh is toegetreden tot het speedmetal gezelschap Dragonforce waar hij oorspronkelijk drummer .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken