Black Sabbath reünie zonder Bill Ward

Black Sabbath reünie zonder Bill Ward

Slecht nieuws voor alle fans van Black Sabbath die hadden gehoopt op een hereniging van alle bandleden: drummer Bill Ward zal niet aanwezig zijn op de geplande reünie van de band tijdens het Ozzfest......meer »»

Tempesta duikt op in Helmet

De legendarische band Helmet besloot in 1999 te stoppen. In 2003 kondigde bandleider Page Hamilton aan de band nieuw leven in te blazen. Hoe de bezetting eruit zag, bleef lange tijd geheim......meer »»

Richard Christy: liever Howard Stern dan Iced Earth

Richard Christy, drummer van o.a. Death, Leash Law en Tiwanaku, heeft Iced Earth verlaten. De reden: de drummer probeert een vaste baan te krijgen in de Howard Stern Show......meer »»

Prestigieuze prijs voor Mike Portnoy

Mike Portnoy, drummer van Dream Theater, is voor de tiende maal op een rij uitgekozen als beste drummer in de categorie "progressive rock". Dat hebben de lezers van het Amerikaanse Modern Drummer besl.....meer »»

Nieuwe band voor Deen Castronovo

Deen Castronovo, de uitbundige drummer van o.a. Journey, heeft een nieuwe band geformeerd: Soul Sirkus......meer »»

Phil Varone opnieuw weg bij Skid Row

Phil Varone, drummer van de Amerikaanse glamrockers Skid Row, heeft plotseling de band verlaten. Een officiële verklaring over de reden van vertrek ontbreekt op het moment van schrijven......meer »»

Tom Hunting: "Door drugs maakten we er een zooitje van"

Tom Hunting, drummer van de legendarische thrash metalband Exodus, heeft een boekje open gedaan over het jarenlange drugsgebruik van de band......meer »»

Jason Bittner "#1 Up and Coming Drummer"

Jason Bittner, drummer in Shadows Fall, is uitverkozen tot "#1 Up and Coming Drummer". Dat hebben de lezers van het gerennomeerde magazine Modern Drummer besloten......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken