Martin Verdonk Actiemaand op slagwerkwereld.com

Martin Verdonk Actiemaand op slagwerkwereld.com

In de maand juni is het mogelijk om 'Old School New Sound', de nieuwe cd van Martin Verdonk, voor € 15,- (incl. verzendkosten) te bestellen......meer »»

Creed uit elkaar - drummer formeert nieuwe band

Na acht succesvolle jaren heeft Creed besloten uit elkaar te gaan. De Amerikaanse rockband bracht drie albums uit en verkocht wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren......meer »»

Kevin Talley volledig terug bij Misery Index

Kevin Talley, voormalig drummer van o.a. Dying Fetus en Suffocation, en oorspronkelijk drummer van Misery Index is weer helemaal terug bij zijn oude band......meer »»

Nieuwe baan voor Ritch Battersby in Security

Richard Battersby, voormalig drummer van o.a. The Wildhearts en Grand Theft Audio, heeft een nieuwe baan in Security. Niet als beveiligingsbeamte, maar als slagwerker in de band met deze naam......meer »»

Gerben Ibelings nieuwe Bintangs-drummer

De 37-jarige drummer Gerben Ibelings wordt de nieuwe Bintangs-drummer. Daarmee vervangt hij Aad Hooft, die eerder werd genoemd als mogelijke opvolger van de opgestapte Burt van der Meij......meer »»

Luis Conte op tour met Phil Collins

Phil Collins maakt zich klaar om voor het eerst sinds 1997 weer op tour te gaan. Op 1 juni start de "First Final Farewell Tour" in Milaan. Phil heeft Luis Conte gecontracteerd om de percussie voor zij.....meer »»

Officiële biografie van Lars Ulrich komt uit

Vanaf 1 juni ligt de officiële biografie van Metallica-drummer Lars Ulrich in de winkels. Tenminste, in Denemarken. Aan vertalingen wordt hard gewerkt......meer »»

Jazz legende Elvin Jones overleden

Afgelopen dinsdag is Elvin Jones in New Jersey overleden. Elvin was een van 's werelds meest bekende slagwerkgiganten en speelde onder andere met Duke Ellington, Charlie Parker en Miles Davis......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken