Richard Christy verruilt drumkit voor microfoon

Richard Christy verruilt drumkit voor microfoon

Richard Christy, bekend van onder andere Burning Inside, Death, Control Denied, Leash Law en Iced Earth, heeft een nieuwe baan......meer »»

Ed Warby opnieuw met Gorefest aan de slag

Ed Warby, de drummer die ondermeer bekend is van zijn werk voor Orphanage, Krezip en de diverse muzikale projecten van Arjen Lucassen, is na ruim zes jaar weer met Gorefest de oefenruimte ingedoken......meer »»

Cory Grady vertrokken by The Black Dahlia Murder

Drummer Cory Grady is uit The Black Dahlia Murder gezet. Dat is officieel bevestigd op de website van de Amerikaanse metalband. .....meer »»

Alfredo Hernandez voegt zich bij Mondo Generator

Alfredo Hernandez, voormalig drummer van Queens Of The Stone Age en Kyuss, is toegetreden tot de bezetting van Mondo Generator. .....meer »»

Goddelijk endorsement voor Chris Adler

Meinl laat ons weten dat Chris Adler, drummer in de Amerikaanse metal band Lamb of God, is toegevoegd aan het artistroster van het bekkenmerk......meer »»

Terugkeer van Nick Menza naar Megadeth?

Dave Mustaine, frontman van Megadeth, heeft een kopie van het nieuwe album "The System Has Failed" opgestuurd naar voormalig Megadeth-drummer Nick Menza. Dat schrijft Mustaine in een bericht op Megade.....meer »»

Ariën van Weesenbeek vertrokken bij Imperia

Imperia heeft een bezettingswisseling ondergaan. Drummer Ariën van Weesenbeek en gitarist Henri Sattler hebben zich beiden gedistantieerd van de band en besloten zich weer helemaal te richten op God D.....meer »»

Hudson Music komt met vier nieuwe uitgaves

De online multimediawinkel Hudson Music brengt drie nieuwe DVD's en een boek uit. Opvallend tussen de releases is de nieuwe beschikbaarheid van "The Big Beat - Conversations With Rock's Grea.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken