Bill Ward wil andere openingsshow Ozzfest

Bill Ward wil andere openingsshow Ozzfest

Bill Ward, de drummer van Black Sabbath, heeft afstand genomen van de openingsact van Black Sabbath op Ozzfest 2004......meer »»

Vinny Appice op tour met nieuw project

Vincent Appice gaat op tour met progrock toetsenvirtuoos Erik Norlander, bekend van onder andere Lana Lane, en zanger Kelly Keeling. .....meer »»

Jack Irons brengt solo-album uit

Jack Irons, onder andere bekend als drummer van de Red Hot Chili Peppers, Neil Young en Pearl Jam, brengt een solo album uit......meer »»

Peter Wildoer weer aan de slag met Darkane

Peter Wildoer is weer voorzichtig aan de slag gegaan met Darkane. De drummer leed aan een langdurige blessure aan zijn polsen......meer »»

Laberinto drummer Marco Toro Bernal maakt percussie-album

Marco Toro Bernal, vooral bekend als drummer en percussionist van de 'metalatino' band Laberinto, is onlangs een nieuw project gestart: Toro Ensamble......meer »»

Verhaal Rush-drummer Neal Peart wordt verfilmd

Het biografische verslag van Rush-drummer Neal Peart, "Ghost Rider", wordt verfilmd. Scabeba Entertainment heeft de film- en televisierechten opgekocht......meer »»

Maxence Pilo formeert nieuwe band

Maxence Pilo, de voormalige drummer van de Franse band Heavenly, is een nieuwe band begonnen......meer »»

Tony Laureano op Ozzfest voor Dimmu Borgir

Tony Laureano, bekend van zijn indrukwekkende drumpartijen voor onder andere Angel Corpse, God Dethroned en Nile, valt in als sessiedrummer bij Dimmu Borgir......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken