Gavin Harte weer terug op de drumkruk

Gavin Harte weer terug op de drumkruk

Als gevolg van 'persoonlijke omstandigheden' zal invaldrummer Spike niet invallen bij Callenish Circle tijdens optredens in september. Samen met Occult vergezelt de band dan Dismember en Hea.....meer »»

Drum mee met Derek Roddy

Derek Roddy, het snelheidsmonster van Hate Eternal, heeft de opnames afgerond voor het nieuwe album van de band. De drumtracks werden opgenomen in de Mana Recording Studio's van gitarist Erik Rut.....meer »»

'Deep Pepper Addiction' voor Chad Smith?

Drummer Chad Smith is momenteel druk bezig met opnames. Niet voor zijn vaste band, de Red Hot Chili Peppers, maar voor "Soul Mover", het nieuwe album van Glenn Hughes, bekend van Deep Purple en Black .....meer »»

Modern Drummer lovend over 'Music In Rhythm'

In april 2004 was de solo-cd 'Music in Rhythm' van Jeroen Elfferich cd van de maand op slagwerkwereld.com. Met een lovende recensie raadden wij elke slagwerker aan deze uitgave direct te bestellen. Oo.....meer »»

Jon Dette verlaat HavocHate en start eigen band

Jon Dette, voormalig drummer van Slayer en Testament, heeft zijn laatste band HavocHate officieel verlaten......meer »»

Charlie Watts strijdt tegen keelkanker

De drummer van de Rolling Stones, Charlie Watts, wordt behandeld tegen keelkanker. Dat meldt de Britse omroep BBC......meer »»

Kittie-drummer Mercedes Lander in het ziekenhuis

Mercedes Lander, drumster in de Canadese metalband Kittie, is in het ziekenhuis beland met ernstige uitdrogings- en vermoeidheidsverschijnselen......meer »»

John Tempesta met Helmet op tour

Voor het eerst in zeven jaar gaat de band Helmet weer op tour. Achter de drumkit zit niemand minder dan veteraan John Tempesta, bekend van onder meer Exodus en Testament......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken