Hatebreed-drummer wordt redacteur  Drum! magazine

Hatebreed-drummer wordt redacteur Drum! magazine

Matt Byrne, drummer in Hatebreed, zal vanaf volgende maand voor Drum! magazine schrijven......meer »»

Dirge Rep op tour met Gorgoroth

Dirge Rep (zie foto, echte naam: Per Husebø), gaat met de Noorse blackmetalband Gorgoroth mee als sessiedrummer tijdens de tour door Europa en Mexico......meer »»

Emily Dolan-Davies begint band met Skyclad-zanger

Emily Dolan-Davies, de talentvolle Britse drumster die in februari de derde prijs won in de Young Drummer of the Year-wedstrijd, blijkt tegenwoordig in de nieuwe band van Martin Walkyier te spelen......meer »»

Daniel Zimmermann in de studio met Freedom Call

Daniel Zimmermann, drummer van Gamma Ray en Freedom Call, is met laatstgenoemde band begonnen aan de opnames van een nieuw album......meer »»

Blue Öyster Cult-drummer stapt uit de band

Drummer Bobby Rondinelli heeft officieel de band Blue Öyster Cult verlaten om zich volledig te kunnen richten op The Lizards. Dat meldt ElectricBasement.com. .....meer »»

Rikki Rockett lucht zijn hart: "Poison kan veel beter"

"Poison is momenteel creatief gehandicapt". Dat schrijft de drummer van glamrock band, Rikki Rockett (echte naam: Richard Ream), op het message board van zijn eigen website......meer »»

Morgan Ågren start tour door de VS

Morgan Ågren, bekend als drummer van de Mats/Morgan band, gaat in spetember door de VS touren......meer »»

Ancient-drummer start opnames Hortus Animae

Diego "GroM" Meraviglia, drummer van Ancient, is druk bezig met de voorbereidingen voor Hortus Animae, het 'prog-black metalproject' waarin hij drumt......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken