In memoriam: Sugar Lee Hooper (1948-2010)

In memoriam: Sugar Lee Hooper (1948-2010)

Haagse drumster en zangeres overlijdt na coma

De Haagse drumster en zangeres Marja van der Toorn, sinds de jaren negentig beter bekend als Sugar Lee Hooper, is overleden. De muzikante is 62 jaar oud geworden......meer »»

Within Temptation op zoek naar nieuwe drummer

Stephen van Haestregt vertrekt na theatertour

Na tien jaar heeft drummer Stephen van Haestregt besloten op te stappen bij Within Temptation. Hij is met de band voor het laatst op het podium te zien tijdens hun komende theatertour. Within Temptati.....meer »»

Nieuwe band voor Bram van den Berg

Voormalig Krezip-drummer druk bezig in Engeland

Bram van den Berg, voorheen drummer van het in 2009 ter ziele gegane Krezip, speelt weer met zijn exbandgenoten Joost van Haaren en Jan Peter Hoekstra......meer »»

Robert Spaninks' 'Making off...'

Video drumopnames debuutalbum SeriouS

Drummer Robert Spaninks speelt sinds januari 2010 bij de band SeriouS. Zijn eerste werk voor de band was het inspelen van het debuutalbum dat na de zomer moet uitkomen. Robert is van meerdere markten .....meer »»

Wouter de Buck nieuwe drummer Monokino

Frans van Gastel maakt niet langer deel uit van band

Wouter de Buck is Monokino's nieuwe drummer. Frans van Gastel, Wouters voorganger, maakt niet langer deel uit van Nederlandse/Duitse groep......meer »»

.....meer »»

Nick Augusto nu officieel Trivium's nieuwe drummer

Travis Smith vervangen door voormalig drumtech

Het is nu officieel: Nick Augusto is Trivium's nieuwe drummer. Hij is nu permament lid van Trivium ter vervanging van de vertrokken Travis Smith, zo heeft de groep laten weten......meer »»

Nieuwe drum major voor drumcorps Beatrix

Bas van der Velden volgt Jeroen ten Brinke op

Bas van der Velden wordt de nieuwe drum major voor Drum & Bugle Corps Beatrix uit Hilversum. Na één jaar geeft Jeroen ten Brinke het stokje door aan zijn opvolger......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken