Mike Portnoy verlaat Dream Theater

Mike Portnoy verlaat Dream Theater

Mede-oprichter heeft er geen zin meer in

Dream Theater-drummer Mike Portnoy heeft aangekondigd dat hij per direct de band verlaat. In zijn verklaring laat hij weten dat hij de progressieve metalgrootheid in groeiende mate als een verplichtin.....meer »»

Rob Boshuijzen viert jubileum op podium

Haagse drummer is 25 jaar als uitvoerend muzikant actief

De Haagse drummer Rob Boshuijzen viert op 18 september het feit dat hij precies 25 jaar als uitvoerend muzikant op het podium actief is......meer »»

In memoriam: Jack Parnell

Jazzdrummer en bandleider van The Muppets overleden

Jack Parnell, de Britse jazzdrummer, bandleider en musical director voor Associated Television, is overleden aan de gevolgen van kanker......meer »»

In memoriam: Michel Morvan overleden

Urban Trad-drummer thuis overleden

Michel Morvan, drummer van de Belgische folkgroep Urban Trad, is zaterdagmorgen in zijn appartement in Brussel overleden aan een hartstilstand. Wilfried Brits, manager van de band, maakte dat maandag .....meer »»

Jeroen Simons lanceert Metalektro

Voormalig Epica-drummer start nieuw project

Drummer Jeroen Simons, vooral bekend van Epica, is een nieuw project gestart, genaamd Metalektro. Jeroen vertelt:.....meer »»

In memoriam: Denis Wielemans

Drummer Girls In Hawaii komt door auto-ongeluk om het leven

Denis Wielemans, drummer van de Waalse band Girls In Hawaii, is in de vroege ochtend van zondag 30 mei om het leven gekomen bij een auto-ongeluk in de Brusselse Madoutunnel. Denis Wielemans was slecht.....meer »»

Oscar Kraal Clinictour vanaf 27 mei

'All about drums', met demonstratie van live-opnames

In mei en juni is hij te zien in diverse muziekwinkels in Nederland: Oscar Kraal, drummer van Anouk en (opnieuw) Candy Dulfer, slagwerkdocent en bandcoach op de popafdeling van het Conservatorium van .....meer »»

"Mighty" Mike Meijer presenteert nieuw boek

'Boem!': alles wat je wilt weten over drums en drummen

Drummer "Mighty" Mike Meijer, presenteert op woensdag 26 mei om 17:00 uur in Pacific Parc, Westergasfabriek, Amsterdam zijn nieuwe boek 'Boem!'......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken