Di-rect-drummer onder het mes

Di-rect-drummer onder het mes

Jamie Westland ondergaat schouderoperatie

Afgelopen week is Di-rect-drummer Jamie Westland geopereerd aan zijn schouder. Hoewel de operatie goed is verlopen, zal hij nog een maand uit de running zijn. Jamie legt uit waarom de ingreep nodig wa.....meer »»

Clinic Arie den Boer

12 februari 2011 in Oud-Beijerland

Een jaar geleden organiseerde MIB Music in samenwerking met Muziekschool Wil Mout en Stichting ToBe een workshop met Joost Kroon (Kane, New Cool Collective). Wegen groot succes is de reprise op 12 feb.....meer »»

Martijn Vink bij Anouk

Jazzdrummer volgt Oscar Kraal op

Een opvallende stap van drummer Martijn Vink, die de cover van de Slagwerkkrant-editie siert die nu in de winkel ligt: hij neemt de plaats in van Oscar Kraal op de drumkruk bij Anouk......meer »»

In memoriam: Jan Pustjens

Vermaard slagwerker overlijdt op 64-jarige leeftijd

Jan Pustjens, slagwerker van het Koninklijk Concertgebouworkest Amsterdam, medeoprichter van Slagwerkgroep Amsterdam (internationaal bekend als Amsterdam Percussion Group), hoofdvakdocent aan het Swee.....meer »»

Andre Kemp nieuwe drummer Waylon

Haagse drummer ingelijfd door soulzanger

De Haagse drummer Andre Kemp is sinds afgelopen week de nieuwe drummer in de band van de Nederlandse soulzanger Waylon......meer »»

Pagan's Mind-drummer plaatst nieuwe video online

Stian Kristoffersen drumt Atomic Firelight

Pagan's Mind drummer Stian Kristoffersen heeft op internet een video gepubliceerd waar hij live het nummer Atomic Firelight speelt......meer »»

Cesar Zuiderwijk koopt multifocale contactlenzen

Golden Earring-drummer in Eye Wish Groeneveld commercial

Na de reclame waarin we Barry Hay, de zanger van de Golden Earring, promotie zagen maken voor brillengigant Eye Wish Groeneveld is nu ook ons eigen Cesar Zuiderwijk toe aan zichtverbetering. Cesar is,.....meer »»

Video's Phil Collins' 'Going Back'

Nieuw album, website én winkel voor legendarische drummer

Op zijn nieuwe album 'Going Back' gaat Phil Collins terug naar zijn jeugd waarin hij luisterde naar Motown en Soul. Op de nieuwe plaat staan veel klassieke tracks als Heatwave en Papa was a .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken