Martijn Vink stopt bij The Ploctones

Martijn Vink stopt bij The Ploctones

Nieuwe drummer wordt op 14 mei gepresenteerd

Drummer Martijn Vink neemt na zes jaar afscheid van de experimentele jazzband The Ploctones. Hij gaat zich richten op andere muzikale projecten, waaronder in het buitenland......meer »»

Martijn Vink stopt bij The Ploctones

Nieuwe drummer gepresenteerd tijdens release party op 14 mei

Na zes intensieve en succesvolle jaren met The Ploctones verlaat Martijn Vink The Ploctones. De kersverse drummer van Anouk gaat zich richten op andere projecten, waaronder ook diverse mogelijkheden i.....meer »»

Crowdfunding album Otis Brown III nog tot 29 maart

Investeer in album van New Yorkse jazzdrummer

Hij is een van die veelspelende jazzdrummers in New York, was onlangs nog in het Bimhuis met Joe Lovano, speelde jarenlang met Esperanza Spalding en staat op het punt een album onder eigen naam op te .....meer »»

In Memoriam: Joe Morello

Legendarische Take Five-drummer overleden

Zaterdag 12 maart 2011 is Joe Morello overleden op 82-jarige leeftijd. Alleen al door drumpartij in Take Five van Dave Brubeck is hij legendarisch geworden. Maar ook zijn lesboek Master Studies.....meer »»

Phil Collins stopt met drummen

Oud Genesis drummer biedt excuses aan voor zijn muziek

Hoewel hij het al een paar keer eerder had aangekondigd lijkt Phil Collins nu toch echt voorgoed zijn drumstokken in de ring te gooien. Dat heeft hij verteld in een interview met het blad FHM. De 60-j.....meer »»

Clinic met Mark Schulman

Drummer van Pink komt voor drums-bas clinic naar Feedback Rotterdam

Mark Schulman, drummer van Pink, geeft op 11 april samen met bassiste Eva Gardner een jam clinic in Feedback Rotterdam georganiseerd door Fender en Gretsch......meer »»

Nieuwe drummer voor Within Temptation

Mike Coolen is de opvolger van Stephen van Haestregt

Mike Coolen (onder andere bekend van Brotherhood Foundation, Chillburn en Medicamento) is Within Temptation's nieuwe drummer. De symfonische band's had een vacature nadat drummer Stephen van Haestregt.....meer »»

Ringo Starr op Bospop in Weert

Voormalig Beatle-drummer met All Star Band in Nederland

Ringo Starr geeft op 9 juli een optreden weg op Bospop. De ex-Beatle staat dan met zijn All Star Band op het hoofdpodium van het muziekfestival in Weert......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken