Documentaire John Engels bij NPS Output

Documentaire John Engels bij NPS Output

Op 16 februari zendt NPS Output een documentaire uit over een dag uit het leven van John Engels. Rond 00:20 uur is de uitzending die ongeveer 40 minuten duurt. In deze korte documentaire zien we John .....meer »»

Nieuwe drummer voor Prostitute Disfigurement

Prostitute Disfigurement heeft een nieuwe drummer: Michiel van der Plicht, vooral bekend van zijn bruut beukende drumwerk voor Katafalk......meer »»

Shikari is niet meer

In januari 2005 verschenen de eerste geruchten al op internet, maar nu is het nieuws ook officieel bevestigd: Shikari is uit elkaar......meer »»

Nieuwe drummer voor Helloween

De powermetalband Helloween heeft afscheid genomen van drummer Stefan Schwarzmann, zo blijkt uit een mededeling op de officiële website van de Duitse formatie......meer »»

New drummer for Helloween

According to an announcement on their official web site German power metallers Helloween have amicably parted ways with drummer Stefan Schwarzmann......meer »»

Heibel tussen popkoepels en GPNL

Recent kondigde de organisatie van de Grote Prijs van Nederland (GPNL) aan om de opzet van de muziekcompetitie te veranderen. .....meer »»

Winnaars Brit Awards 2005 bekend

Scissor Sisters is de grote winnaar van de Brit Awards 2005. Tijdens de ceremonie in het Engelse Earls Court sleepte de band maar liefst drie Awards in de wacht. Dat meldt BBC News......meer »»

Bijzondere actie Rock Inc. Festival

Op Paasmaandag 28 maart 2005 vindt de tweede editie van het Rock Inc. Festival plaats. Locatie is muziekcentrum de Bosuil te Weert. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken