Ry Cooder begeleid door zoon op drums

Ry Cooder begeleid door zoon op drums

Joachim Cooder speelt tijdens Carré-shows in juni

Ry Cooder speelt op woensdag 17, donderdag 18 en vrijdag 19 juni eindelijk weer eens in Nederland. In Carré welteverstaan. Hij wordt daarbij begeleid door niemand anders dan zijn zoon Joachim op drums.....meer »»

Tony Allen-workshops op de Wallen

Afrobeat-pionier op Red Bull Music Academy Taster

De Red Bull Music Academy (RBMA) organiseert op 8, 9 en 10 mei a.s. de Taster, een voorproefje op de echte ‘colleges’ van de RBMA die begin volgend jaar in Londen plaats zullen vinden. Tijdens de Tast.....meer »»

Nieuwe God Dethroned-plaat

Conceptalbum ‘Passiondale’ eind april uit

Nadat Iron Maiden al een nummer over het Belgische dorp geschreven had, heeft de Drentse deathmetalband God Dethroned er zelfs een heus conceptalbum aan gewijd. 'Passiondale' ligt op 26 april in de wi.....meer »»

Symphony of Destruction wint Metal Battle 2009

Tom Brinkhuis en band "meestbelovend van Nederland"

Afgelopen weekend hebben drummer Tom Brinkhuis en zijn band Symphony of Destruction in de Atak te Enschede de Metal Battle 2009 gewonnen. De Overijsselse muzikanten sleepten zowel de juryprijs als de .....meer »»

Stefan Stoer valt in voor zZz-drummer

Björn Ottenheim uitgeschakeld door gebroken been

Björn Ottenheim, drummer en zanger van zZz, heeft zijn kuitbeen gebroken. Drummen zit er voor Björn dus voorlopig niet in. Stefan Stoer van Daily Bread valt tijdelijk voor Björn in. Onder meer bij de.....meer »»

Nieuwe drummer voor Stream of Passion

Martijn Peters vervangt Davy Mickers

Stream Of Passion brengt 29 mei het tweede album, 'The Flame Within', uit via Napalm Records. De liveshows ter promotie van het nieuwe album moet de groep echter zonder drummer Davy Mickers doen......meer »»

Video's Van Merwijks Music Machine 2009

Latin Soul & Boogaloo met Roberto Vizcaino en Gianna Tam

Traditiegetrouw tourde Lucas van Merwijk in februari weer met zijn jaarlijkse editie van Van Merwijks Music Machine door Nederland. Dit jaar was het programma een ode aan Latin Soul & Boogaloo. Net al.....meer »»

Clayborn stopt ermee

Band na nieuwe line-up toch uit elkaar

Afgelopen september konden frontvrouw Crazy Jane en bassist Rogier Drinkenburg nog geen afscheid nemen van de energieke rockband Clayborn toen gitarist Kurt Amat en drummer Wouter van Wijk de band ver.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken