Michiel van der Plicht voegt zich bij God Dethroned

Michiel van der Plicht voegt zich bij God Dethroned

Toxocara zoekt nieuwe drummer

Drummer Michiel van der Plicht, die ook bij Detonation achter de ketels zit, is vertrokken bij Toxocara. Michiel is door God Dethroned ingelijfd ter vervanging van Roel Sanders. Het intensieve toursc.....meer »»

Gavin Harrison video's Drummer Live! 2008

Line-up 2009 bijna compleet

Drummer Live! 2009 is aanstaande en op Slagwerkwereld.com publiceren we de laatste video's van de 2008-editie van het festival. DL 2009 vindt plaats op 13 en 14 juni in London en heeft ook dit jaar we.....meer »»

Debuutalbum Exivious uit op 11 mei

Fusionmetalband veilt eerste tien exemplaren op eBay

De Nederlandse fusionmetalband Exivious brengt op 11 mei in eigen beheer zijn titelloze debuutalbum uit, in een oplage van duizend genummerde exemplaren. De eerste tien hiervan worden momenteel (tusse.....meer »»

Clinic Luis Conte en Chester Thompson

Woensdag 3 juni 2009 bij Adams Drumworld

Opnieuw heeft Adams Drumworld Luis Conte en Chester Thompson weten te boeken voor een clinic. Op woensdag 3 juni 2009 kun je de twee meesters op drums en percussie gaan bekijken in Ittervoort. In 2005.....meer »»

Michael Schacks 'SquarElectric' release van de maand

Nieuw album met play along en transcripties

Deze maand is Michael Schacks 'SquarElectric' release van de maand op Slagwerkwereld. Een fijne plaat die je alle grote drummersnamen even doet vergeten. Een ander album, andere muziek en gemaakt door.....meer »»

Alle Beatles-opnamen geremasterd op cd

Hele discografie verschijnt 9 september opnieuw

Beatles-fans kunnen hun geld de komende maanden maar beter in hun zak houden. Op 9 september komt namelijk buiten de game ‘The Beatles: Rock Band’ ook nog de hele Beatles-discografie geremasterd uit. .....meer »»

Nieuwe drummer voor Pony Pack

Nora Uitterlinden vervangt Jani Erickson

Pony Pack heeft wederom een drummer ingeruild. Jani Erickson, de drummer van Zweedse komaf die in november 2008 bij de groep kwam spelen, maakt niet langer deel uit van de band......meer »»

Bambix zoekt per direct nieuwe drummer

Volg jij Peter Dragt op?

Na 12 jaar bij Bambix te hebben gespeeld, zijn drummer Peter Dragt en de andere twee bandleden muzikaal uit elkaar gegroeid. Peters interesse gaat nu meer richting metal en stonerrock. Ook het veel we.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken