U Vraagt Wij Spelen - Met de Flam in de Pijp 3 - video

U Vraagt Wij Spelen - Met de Flam in de Pijp 3 - video

video bij de cursus van Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in SWK 230

Met hun vaste cursus U Vraagt Wij Spelen zijn Cesar Zuiderwijk en Olaf Fase in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022)alweer aanbeland bij deel 3 van hun vlammende serie Met de Flam in de Pijp. In deze.....meer »»

Spelen met Matt Garstka - video

video bij de cursus van Mark Eeftens in Slagwerkkrant 230

Voor zijn vaste cursus "Spelen" in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) ging Mark Eeftens aan de slag met twee tracks op "Parrhesia", het nieuwe album van metalprogband Animals As Leaders met drumme.....meer »»

Notentip met Anderson .Paak - Fill in "Put On A Smile"

Video bij het artikel in Slagwerkkrant 230

In zijn Notentip voor Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) pakt Mark Eeftens een fijne fill van supersterdrummer Anderson .Paak. Hij speelt 'm nota bene in een ballad en dat is wel tekenend voor .Pa.....meer »»

Nate Smith - Hiphop, jazz en vreemde maatsoorten

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 230

In Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) lees je een uitgebreid coverinterview met Nate Smith. Op het komende North Sea Jazz speelt hij op één avond zowel met Fearless Flyers als met zijn eigen for.....meer »»

Ludwig Universal snaredrums - Universal Brass en Universal Wood

Betaalbare middenklassers in metaal en hout

Ludwig introduceerde onlangs een nieuwe mid-range snaredrumreeks. De Universal serie is aanzienlijk betaalbaarder dan de high-end Amerikaanse snaredrums maar biedt toch ook heel wat high-end features.....meer »»

Zomereditie Slagwerkkrant is uit: SWK 230, juli-augustus 2022

Nu in de winkel of bestel in onze webshop Muziekmagazines.nl

Slagwerkkrant kan je op diverse manieren lezen. Natuurlijk in 'print', maar ook digitaal via de tijdschriftenapps Readly en Magzine. .....meer »»

Dwight Muskita met Diana Ross op North Sea Jazz

8-9-10 juli 2022, Ahoy, Rotterdam: North Sea ook dit jaar een drummers crème de la creme!

North Sea Jazz was al uitverkocht op de dag dat het volledige programma bekendgemaakt werd... Komt natuurlijk door corona, want iedereen had de tickets voor 2020 nog... Wat de North Sea Jazz-organisat.....meer »»

Matt Garstka - Ouderwets onnavolgbaar op nieuwe Animals As Leaders

video en extra's bij interview in Slagwerkkrant 230

in Slagwerkkrant 230 (juli-augustus 2022) lees je een interview met Matt Garstka die net met Animals as Leaders het nieuwe album Parrhesia uit bracht. Hier zetten we even een paar mooie video's online.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken