Feestelijke heropening Rock Palace

50% van Golden Earring geeft mini-concert

Merknieuws 04-11-2011 15:27

De Haagse muziekwinkel Rock Palace werd in 1985 geopend door Cesar Zuiderwijk en bassist Rinus Gerritsen van Golden Earring. Voor de feestelijke heropening op zaterdag 5 november keert het duo terug om een instore mini-concert te geven.

Toen Zuiderwijk en Gerritsen de winkel openden in ’85 wilden ze een ontmoetingsplek creëren voor muzikanten. Rock Palace is in de loop der jaren uitgegroeid tot een cultureel muziekcentrum. Rock Palace is in 2011 volledig verbouwd, vernieuwd en uitgebreid. De twee Golden Earring-leden zullen een mini-concert geven met de Haagse band The Clarks. De heropening zal plaatsvinden tussen 13:00 en 15:00 met live muziek en aantrekkelijke aanbiedingen.

Rock Palace wordt met regelmaat bezocht door bekende muzikanten, bands en artiesten. Veel muzikale samenwerkingsverbanden en bands zijn ontstaan in de muziekwinkel. Tim Akkerman (voormalig zanger/gitarist van Di-Rect) was medewerker op de gitaarafdeling van de Haagse winkel waar hij de rest van zijn toekomstige bandgenoten zou ontmoeten.

Zie  ook de website van Rockpalace

 

 

zoeken
zoeken