Premier presenteert Spirit Of Maiden

In samenwerking met Iron Maiden drummer Nicko McBrain

Merknieuws 28-10-2011 16:01

Premier brengt in samenwerking met Iron Maiden’s Nicko McBrain de ‘Spirit Of Maiden’ uit, een speciaal drumstel waarop een hoofdrol voor mascotte Eddie is weggelegd.

McBrain speelt al sinds 1993 op Premier drums die speciaal voor hem voorzien worden van een bijzondere Iron Maiden-finish. De ‘Spirit Of Maiden’ is het eerste drumstel dat miljoenen fans de mogelijkheid biedt om een drumstel te kopen met een officieel door Iron Maiden en McBrain erkende finish. Het artwork wordt gesierd door mascotte Eddie van het album Piece Of Mind - het eerste album waar McBrain het slagwerk verzorgde.

De Spirit Of Maiden heeft 6,6 millimeter dikke, zeslaags berkenhouten ketels. De set bestaat uit een 22"x18" bassdrum, 10"x9" en 12"x10" toms, een 16"x16" floortom en een 14"x5,5" snaredrum. De toms en snaredrum zijn voorzien van 1.6mm dikke geperste spanranden. Eddie is afgebeeld op een tweekleurige, zilver met grijze bekleding. 

De ‘Spirit Of Maiden’ is vanaf november in de winkel te koop. Het drumstel is het eerste resultaat in een serie samenwerkingen tussen McBrain en Premier. Later dit jaar zullen er nog meer producten bekend worden gemaakt.

zoeken
zoeken