E-drumnieuws van Roland

SPD-SX Sampling Pad en PM-03 Drum Monitor

Merknieuws 27-09-2011 16:08

Met de decembermaand in aantocht vindt Roland het tijd om twee interessante nieuwe e-drumproducten te lanceren.

Roland SPD-SX
Met de nieuwe SPD-SX Sampling Pad kan elke drummer met één klap samples afspelen en zelf maken. Door onder andere innovatieve opnamemogelijkheden, expressieve bespeelbaarheid en drie multi-effect engines is de SPD-SX is een bijzonder nuttige aanvulling op elk akoestisch en elektrisch drumstel. De Sampling Pad is thuis, in de studio of op het podium uitstekend bruikbaar. Waarmee elke drummer kan genieten van de meest geavanceerde triggering en sampletechnologie, vormgegeven in een strak en comfortabel percussie-instrument.

De SPD-SX heeft 2 GB intern geheugen, waardoor het mogelijk is om ongeveer 360 minuten aan samples (mono) op te nemen. Daarnaast zijn er negen aanslaggevoelige pads met twee afzonderlijke real-time controleknoppen, vier effectknoppen en twee externe dual-trigger ingangen. De technologie van Roland zorgt voor dynamische en nauwkeurige prestaties, terwijl een groot LCD-scherm de gegevens in elke situatie goed leesbaar maakt. Ook heeft elke pad afzonderlijke verlichting, waarmee de drummer het overzicht goed kan bewaren.

Klik hier voor meer info over de Roland SPD-SX.

Roland PM-03
De V-Drums familie heeft gezinsuitbreiding gekregen met de PM-03. Deze stijlvolle persoonlijke monitor bespaart een hoop ruimte en voegt een nieuwe dimensie toe aan de sound van elektronische drummers. Het is de eerste 2.1-kanaals monitor in de PM-serie en hij heeft een clean en helder stereobeeld plus goede dekking van zowel donderend laag als sprankelend hoog. De monitor is de perfecte match voor de HD-series van Roland, maar is te gebruiken in combinatie met alle e-drumstellen.

Klik hier voor meer info over de Roland PM-03.

zoeken
zoeken