Chris Coleman video Sonor Birch Infinite

Gelimiteerde berken topkit

Merknieuws 08-01-2014 21:01

Na de streng gelimiteerde Beech Infinite van een paar jaar geleden komt Sonor nu met een exclusieve berken variant: de Birch Infinite Special Edition.


De Birch infinite heeft negenlaags berken ketels. Ondanks dat zijn de ketels nog behoorlijk dun. De bassdrum meet 8 millimeter, de toms en snaredrum zijn slechts 6 millimeter dik. De draagranden staan onder een hoek van 45 graden voor een vlotte respons en een puntige resonante klank. 

Sonor heeft voor de Birch infinite drie bijzondere matte kleuren ontwikkeld: Vintage Azure, Vintage Amber en Vintage Onyx. De kleuren zijn transparant zodat je ook aan de buitenkant van de ketel nog duidelijk de houtnerf kunt zien. 

Meer informatie over de Birch Infinite vind je op de website van Sonor, maar ook in het onderstaande filmpje, met spectaculair drumwerk van Chris Coleman, en meteen na de video! 
 

De set is leverbaar als vierdelige shellkit bestaande 10"x8" en 12"x9" toms, 16"x16" floortom en een 22"x18" bassdrum. Voor deze samentelling betaal je € 2.318,-. Daarnaast kun je deze basiskit naar wens uitbreiden met een extra 14"x14" floortom en een 14"x51/2" snaredrum. De complete set kost € 3.299,-. 

De eerste Birch Infinite's worden in februari verwacht, maar intekenen kan nu al bij de diverse Sonor dealers

www.sonor.de 

 

zoeken
zoeken