Meer video's Oscar Kraal en Sabian Cymbal Vote

Kies voor 31 oktober de nieuwe bekkens voor 2014

Merknieuws 24-10-2013 15:08

Net als vorig jaar organiseert Sabian een online verkiezing waarin drummers kunnen stemmen op de nieuwe bekkens voor 2014. Je kunt nu kiezen uit 12 sterk van elkaar verschillende bekkens. Via een aantal stemronden blijven er uiteindelijk vier bekkens over die daadwerkelijk in productie genomen worden. De bekendmaking van de winnaars vindt net als vorig jaar in januari plaats op de NAMM show in L.A.. We stellen de bekkens de komende weken onder anderen aan jullie voor met de speciaal gemaakt video's die Sabian-endorser Oscar Kraal maakte.

Sabian heeft een speciale website CymbalVote.com ingericht waar je tal van filmpjes kunt bekijken waarin bekende Sabian drummers Mike Portnoy, Chad Smith,Todd Sucherman en Rodney Howard de bekkens demonstreren en bespreken. 

Op die site kan je je stem uitbrengen. Je maakt daarmee kans op mooie prijzen waaronder een complete set van de 12 prototypes, een set van de vier winnende bekkens of een van de vier winnende bekkens. Stemmen kan tot 31 oktober. 

Bekijk hier de eerste videodemo's die Sabian-endorser Oscar Kraal speciaal voor deze actie maakte

Hieronder tref je nog weer een mooie nieuwe serie aan.

Als je alle video's wil bekijken die Oscar Kraal maakte voor Sabian, ga dan naar de playlist op on YouTube-kanaal. Klik hier

De 21"HHX Smoky Ride - demo en review  

 

 14"AAX Freq Hats - demo en review

 


 


zoeken
zoeken