Sabian Cymbal Vote 2013 met Oscar Kraal

Kies de nieuwe bekkens voor 2014 - bekijk de video's - en doe mee

Merknieuws 04-10-2013 14:16

Net als vorig jaar organiseert Sabian een online verkiezing waarin drummers kunnen stemmen op de nieuwe bekkens voor 2014. Je kunt nu kiezen uit 12 sterk van elkaar verschillende bekkens. Via een aantal stemronden blijven er uiteindelijk vier bekkens over die daadwerkelijk in productie genomen worden. De bekendmaking van de winnaars vindt net als vorig jaar in januari plaats op de NAMM show in L.A.. We stellen de bekkens de komende weken onder anderen aan jullie voor met de speciaal gemaakt video's die Sabian-endorser Oscar Kraal maakte.

Sabian heeft een speciale website CymbalVote.com ingericht waar je tal van filmpjes kunt bekijken waarin bekende Sabian drummers Mike Portnoy, Chad Smith,Todd Sucherman en Rodney Howard de bekkens demonstreren en bespreken.

Op die site kan je je stem uitbrengen. Je maakt daarmee kans op mooie prijzen waaronder een complete set van de 12 prototypes, een set van de vier winnende bekkens of een van de vier winnende bekkens. Stemmen kan tot 31 oktober. 

Bekijk hier de eerste videodemo's die Sabian-endorser Oscar Kraal speciaal voor deze actie maakte.

Oscar Kraal - 18" AA Raw Bell Crash - Introductie

Oscar Kraal - 18" AA Raw Bell Crash - Demo


 

Oscar Kraal - AA Sick Hats - Introductie

Oscar Kraal - 18" AA Sick Hats - Demo


Sabian Cymbal Tour
Wil je de bekkens in levende lijve beluisteren, dan kan dat tijdens de Sabian Cymbal Tour die in oktober nog door de Benelux reist. 

2-9 oktober: Muziekcentrum Venray
10-16 oktober: Hitit, Roden
16 oktober: Peter Verspuy, Rotterdam 
17-23 oktober: Dijkmans, Breda
17-23 oktober: Danny Claes, Genk
24-31 oktober: Omega Music, Mons 

Meer informatie en stemmen: www.cymbalvote.com

zoeken
zoeken