Roland introduceert V-Drums Portable

Opklapbare elektrische drumkit

Merknieuws 02-11-2012 16:23

Drummers met een gebrek aan ruimte of kleine auto kunnen hun hart ophalen. Roland introduceert namelijk haar eerste opklapbare V-drums kit: de TD-4KP.

De TD-4KP bestaat uit een kick pad, drie tom pads en drie cymbal pads voor crash, ride en hi-hat. Daarnaast is er ook een FD-8 Hi-Hat pedaal bijgevoegd. De 7.5” snare- en tom pads zijn uitgerust met een rubberen oppervlak voor een nauwkeurige response en een natuurlijke speelstijl.

Alle pads zijn geïnstalleerd op een geïntegreerde stand die je kunt opvouwen tot een klein pakketje voor vervoer en opslag. Opzetten is vervolgens een kwestie van de stand en pads uitvouwen.

De TD-4KP wordt geleverd met de TD-4 Percussion Sound Module. Hierin is een flinke hoeveelheid drum en percussiesounds te vinden. Verder zorgen Ambience effecten voor een levendige sound en kun je met de Coach, Quick Rec/Quick Play knoppen je spel naar een hoger niveau tillen.

Een optioneel product bij de TD-4KP is de CB-TDP draagtas voor gemak bij vervoer en dragen. Ook kun je in plaats van de snare pad de PDX-6/8 voor een realistischere feel gebruiken. Let op: een bassdrumpedaal is niet inbegrepen bij de TD-4KP.

zoeken
zoeken