Atlas hardware van Ludwig

Test in Slagwerkkrant 169, mei-juni 2012

Merknieuws 19-04-2012 17:04

Ludwig lanceerde op de NAMM Show de Atlas hardware. Er zijn drie series: Atlas Pro, Atlas Classic en Atlas Standard. In Slagwerkkrant 169, mei-juni 2012, vind je een test van de hardware. Klik op het pdf-embleem in de zijlijn en lees de test. In dit online-artikel presenteren we kort de nieuwe serie hardware.

 

De nieuwe Ludwig Atlas hardware is ontworpen door Josh Allen, een jonge, net afgestudeerde designer die zichzelf overtroffen heeft met tal van originele ideeën.

De Pro-serie is de zwaarste hardwareserie en heeft tegelijkertijd de meeste features. Het gaat te ver om ze hier allemaal te noemen, maar denk aan een superstabiele tweebenige hihat, een snaredrumstandaard waar snaredrums van 10” tot en met 16” in passen, en lichte maar supersolide bassdrumpedalen van vliegtuigaluminium.

De Classic-serie omvat een reeks flatbase standaards met speciale rubberen voeten, waardoor je de benen van de standaards over elkaar heen kunt kruizen.

De Standard-serie is een meer betaalbare hardwareset. 
 
In de test in Slagwerkkrant 169, mei-juni 2012, bespreken we de Classic- en de Pro-serie. Hieronder kun je in een videoplaylist zien hoe Ludwig de nieuwe hardware-serie presenteert.  

zoeken
zoeken