Slagwerkkrant 165 Playlist op Spotify
Beluister de muziek uit Slagwerkkrant september 2011
19-08-2011 09:08
Bij het verschijnen van elke editie Slagwerkkrant zetten we alle muziek die voorkomt in dat nummer in een playlist op het Slagwerkkrant Spotify-kanaal. Ook voor Slagwerkkrant 165 staat er weer een nieuwe playlist klaar met honderden tracks!

Met Spotify kun je muziekstreams beluisteren van ongeveer alle muziek die beschikbaar is. Slagwerkkrant heeft op Spotify een playlist aangemaakt met alle muziek waaraan in de editie van september-oktober 2011 wordt gerefereerd.

Je kunt de Spotify software gratis downloaden via www.spotify.com/nl. Ook het beluisteren van de miljoenen tracks die Spotify beschikbaar heeft, is gratis. Als je een maandelijkse fee betaalt, vermijd je de reclameboodschappen en kun je Spotify ook op je mobiele telefoon of tablet gebruiken.

Niet alle muziek die in deze editie van Slagwerkkrant wordt besproken is al officieel uit, en daarom ook nog niet op Spotify beschikbaar. Zodra deze tracks beschikbaar zijn, plaatsen we ze erbij.

Direct naar de Slagwerkkrant 165 Playlist, klik hier.

Slagwerkkrant op Spotify
Slagwerkkrant kun je op Spotify als Friend toevoegen aan je People’s List door in het searchveld te zoeken op: spotify:user:slagwerkkrant.

Slagwerkkrant playlists
De Slagwerkkrant Playlists krijg je op Spotify direct te zien als je Friend bent. Dan hoef je alleen maar op Subscribe te klikken, en je kunt luisteren naar de muziek die staat in de actuele Slagwerkkrant-editie.

Heb je Spotify al geïnstalleerd op jouw computer? Klik hieronder op de actieve playlists om de muziek direct te beluisteren.

Klik hier als je de nieuwste editie wilt beluisteren.
Klik hieronder voor de archieflijsten.