Pearl Decade Maple - Slagwerkkrant Video Review

Video's bij de test in Slagwerkkrant 194

Slagwerkkrant Plus 19-06-2016 10:06

Het was een langgekoesterde wens van de Slagwerkkrant-redactie: niet alleen schrijven over testmateriaal, maar ook daadwerkelijk het een en ander laten zien en horen. Dankzij een samenwerking met het SAE Institute in Amsterdam komt die wens nu uit. Bekijk hier de allereerste Slagwerkkrant Video Review. We nemen de Pearl Decade Maple drums onder de loep. De 'geschreven' test vind je in Slagwerkkrant 194, juli-augustus 2016.

De insteek van de Slagwerkkrant Video Reviews is simpel: we laten je het geteste product zien en horen, en dat doen we zo natuurgetrouw mogelijk. Wél in een goede studio, maar zonder alle studiotrucs. Je hoort de drums en bekkens zo naturel mogelijk, zonder compressie en zonder filters of wat dan ook. 

Slagwerkkrant-redacteur Dennis Boxem trapt af lmet de nieuwe, betaalbare Pearl Decade Maple drums. De video vind je hier, de test staat in Slagwerkkrant 194. 

Met dank aan SAE Institute Amsterdam die video, audio, mix en montage hebben verzorgd: 
video: Magdalena Lepczynska, Guy Dagan, Pauline Fernandes
audio: Tamir Hassan, Frank de Jong, Erwin van Bentum 

De Slagwerkkrant Video Reviews kun je ook altijd terugvinden op ons youtube-kanaal SlagwerkVideo: www.youtube.com/SlagwerkVideo

 

zoeken
zoeken