Theatershow De Beenhouwerij uitgesteld
Gerrit de Cock zoekt nieuwe beenhouwer
Slagwerkkrant Plus 16-08-2013 10:08
In een vorig bericht kondigden we de nieuwe theatertour van De Beenhouwerij aan. Ondertussen heeft Reinert D’haene het duo moeten verlaten en wordt de aangekondigde theatertour noodgedwongen uitgesteld.

 

Gerrit de Cock is inmiddels op zoek naar een nieuwe beenhouwer. Hij schrijft ons: ‘Ik moet met spijt in het hart vertellen dat mijn collega-beenhouwer Reinert D’haene na dertien jaar van trouwe dienst De Beenhouwerij verlaat. Onderlinge artistieke onenigheden zijn er niet. Reinert was omwille van persoonlijke en familiale redenen genoodzaakt deze drastische beslissing te nemen. Een die ik heb moeten aanvaarden en die ik respecteer, hoe ongelegen ook. Het gevolg is dat de komende theatertour Bioritme niet tijdig klaar geraakt en bijgevolg niet kan doorgaan. Niet alleen sta ik er op dit moment alleen voor, ik heb ook nog geen geschikte vervanger gevonden. Ik wil daarbij niet overhaast te werk gaan. Dit zou immers de kwaliteit en goed opgebouwde reputatie van De Beenhouwerij niet ten goede komen.

Het is en blijft mijn persoonlijke artistieke ambitie om met De Beenhouwerij die nieuwe kwaliteitsvolle percussieshow met humoristische insteek te maken die jong en oud kan bekoren. Mijn zoektocht naar een waardige vervanger kan beginnen. Ken jij iemand of ben je misschien zelf geschikt voor deze job? Stuur dan een mail naar: db.debeenhouwerij@gmail.com (gelieve enkele foto’s en CV mee door te sturen). Oprechte excuses voor het ongemak, hartelijke groet en tot zeer binnenkort!’